Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:22:28
|
|
|
|
bonita
|
trenutno koristim calgon i super su. mada nekada uzmem iz aldija i one nisu lose.a dodatno koristim sjaj za case isto kalgon,a so neku obicnu i jeftinu.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:34:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto uz tabletice koristiš so i sjaj, kada je to već sadržano u tableticama, bar u ovim koje ja kupujem, Calgon 5 u 1.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:41:01
|
|
|
|
bonita
|
hehe,dobro pitanje?zato sto kazem ti ne koristim uvek iste tabletice..... ove iz aldija to nemaju u sebi...... pa sipam za svaki slucaj
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:51:16
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita hehe,dobro pitanje?zato sto kazem ti ne koristim uvek iste tabletice..... ove iz aldija to nemaju u sebi...... pa sipam za svaki slucaj Vidi ti moje komsinice....Stuttgart I ja sam uzimala te iz Aldija ili Lidl cesto ali sam se opet vracala na Calgon mada i uz Calgon ubacim so i taj sjaj kako vi kazete.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:53:32
|
|
|
|
bonita
|
hej komsinica,pa gde zivis ti? meni je aldi zakon za sve,prosto obozavam da kupujem tamo..... a i ove tabletice su im super.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:57:00
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita hej komsinica,pa gde zivis ti? meni je aldi zakon za sve,prosto obozavam da kupujem tamo..... a i ove tabletice su im super..... Iz Böblingena sam mada sam se sada preselila kod dragog u Bruchsal mada sam cesto u Stuttgart kod moje drugarice. Volim taj kraj nema sta. Nista mi ovde ne moze to zameniti. Ja ti pa sve u Lidl a i u Aldi kupujem.kada mi dojadi Aldi odem u Lidl i obrnuto. Komsinice odakle si dole? Mozda smo duple komsinice.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 13:58:20
|
|
|
|
bonita
|
krusevac,a ovde schorndorf.25 km od stuttgarta
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:02:20
|
|
|
|
Zoka81
|
Pa super bas mi je drago da imam na forumu ovde i jednu komsinicu odavde..... Ja sam iz Panceva inace. promasile mi temu....... Znaci Aldi tabletice, baa cu da ih probam
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:04:28
|
|
|
|
bonita
|
haha,i ja cu iz aldija,probala sam iz marktkauf i nizu za schwanz.....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:05:39
|
|
|
|
Zoka81
|
IZVORNA PORUKA: bonita haha,i ja cu iz aldija,probala sam iz marktkauf i nizu za schwanz..... Luda si!!!! Dace nama Verus Schwanz po ustima......
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:06:58
|
|
|
|
bonita
|
aj bezi odavde,ovo je tema za domacice a schwanz u to ne spada ali da calgon je jako dobar,preporucujem
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:07:55
|
|
|
|
Zoka81
|
Moram sada da idempo mm na poso. Kasnije se nadam da si tu pa mozemo dalje da piskaramo. Bas mi je drago da imam komsinicu....
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:08:51
|
|
|
|
bonita
|
ja od pola 5 radim,tek veceras sam oko 9 kuci.pa se piskaramo.küssa
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:14:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Iz Böblingena sam mada sam se sada preselila kod dragog u Bruchsal mada sam cesto u Stuttgart kod moje drugarice. Volim taj kraj nema sta. Nista mi ovde ne moze to zameniti. Pa što napisa onda Pančevo??? Isto kao i Verus Novi Sad.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 14:41:16
|
|
|
|
Anoniman
|
calgon all in 1
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 16:53:06
|
|
|
|
mihi
|
Calgonit 10 u 1, plus so, sjaj ne stavljam dodatno.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 17.8.2009 18:08:12
|
|
|
|
gagana83
|
I ja koristim Calgonit all in 1
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 24.8.2009 17:34:30
|
|
|
|
dacca
|
koristila sam Calgonit tablete, ali sam vec 5 mjeseci mna prasak (Calgonit) i prezadovoljna sam, em bolje pere em je usteda!
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 7:22:59
|
|
|
|
branki*
|
Feri najbolje.
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 20:43:38
|
|
|
|
Maraj
|
Ja nisam nikad probala Fairy. Calgonit kupujem
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 5.7.2020 21:47:43
|
|
|
|
Filadendronka
|
Finish. Probala Somat i Dm i losije su mi od F.
|
|
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 6.7.2020 15:08:09
|
|
|
|
branki*
|
e,pa ,fil,probaj,onda feri tablete.mm je uzeo poslednji put vrecicu finish tableta,72 u pakovanju,imamo jos 7-8 i jedva cekam da ih istrosim.Feri je najbolji.probali somat,feri i finish ,one jeftinije nismo ni kupovali nikad i feri mi je najbolji .
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 6.7.2020 15:41:55
|
|
|
|
Didy
|
Finish all in 1. Čim vidim da je na akciji u marketu, kupim ga, nikad ne čekam da zafali.Calgonit probala, ali mi nisu odgovarale. Fairy nisam nikad probala. Od fairy deterdženta za ruke mi se koža bukvalno osuši i ljuspa, izgleda da mi je prejak ili sam alergična na njega, pa nisam razmatrala ni njihove tablete za sudomašinu.
|
|
RE: Tabletice za mašinu za sudove 7.7.2020 13:45:20
|
|
|
|
bikicaV
|
Nisam uzimala feri, one su mi nekako bile bas skupe. Praticu kad su naa nekoj akciji.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?