Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 20.5.2010 14:37:14
|
|
|
|
Anoniman
|
a tek što se projedu od plivanja živjelo plivanje
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:04:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Super tekst znala sam da je plivanje dobro,ali nisam znala da je toliko dobro za kičmu i srce,od sutra ćemo više vremena provoditi u bazenu Ja lično ne bih izlazila iz vode,a i deca obožavaju da se kupaju
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:18:01
|
|
|
|
mila83
|
Nisam ni ja znala sve pojedinosti bas....lepo ! Ziveo kupanjac !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 6.7.2015 23:20:53
|
|
|
|
vikiveki
|
ma sutra svi na plaže ili u bazene ja ću od ranog jutra da se kupam u bazenu da nas ne uhvati posle jako sunce oko podneva
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:33:53
|
|
|
|
aleksandrici
|
Slazem se,samo plivanje.Volim ga i ja....
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:38:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas svi vole plivanje,porodično
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:40:11
|
|
|
|
jovana jojo
|
I kod nas svi volimo da plivamo, a mislim da će i D . i J. voleti da plivaju
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 23.7.2015 23:41:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Plivanje je veoma korisno za celo telo,to svako zna.Steta sto nismo negde pored mora ili neke lepe reke pa da cesce plivamo i mi a i deca.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 9:34:23
|
|
|
|
amdn
|
mi se tek ove god. oslobodili straha od vode, bili par puta na bazenu i bas mu se dopalo, nadam se dacemo moci u avgustu opet kad prodju boginje, inace nema krivu kicmu ali ima jako lose drzanje, ja ga zovem kiflica i stalno ga opminjem da se ispravi, o vezbanju kuci nema sanse, odbija i kroz igru odmah shvati
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 11:01:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Da, kroz plivanje se angažuje dosta mišića,mi plivamo svaki dan u bazenu ali jedva čekam da idemo na more jer more je more
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 24.7.2015 16:20:08
|
|
|
|
amdn
|
bravo Viki za vas i vas bazen
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 14.12.2016 13:34:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod T se vec mali nazire kako se lepo razvija od plivanja
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 13:41:57
|
|
|
|
Dragce86
|
Mi jedva cekamo mooreee, da mama i tata malo vezbaju misice a da se bebena zabavlja u pesku :)
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 13:52:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja T obozava vodu vec sam pisala. Skoro smo bili kod Dr. I ona pita jel trenira nesto ja kazem plivanje ..bas je rekla.vidi se. Od onakvog misica kako se.lepo razvila.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 25.7.2017 15:15:10
|
|
|
|
vocicana
|
Slazem se da je jako vazno da deca plivaju i bave se sportom. Plivanje treba znati, svakako, a ko se time bavi aktivno, svaka cast. Mene jeplivanje izvuklo sa bolovima u ledjima i smatram to najboljom sportskom aktivnoscu.
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 9:19:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vec sam pisala udavicu vas al opet...moja T se od malog stiglica predivno razvila za dve godine. Naj bolji sport. Sto rece nasa dr. Pored plivanja joj nosta ne treba.
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 9:26:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, plivanje aktivira sve misice. Jos kad bi ziveli na moru, pa plivali tamo :)
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 26.7.2017 23:01:27
|
|
|
|
dddaca
|
Eh, kada bi ziveli na moru, pa svaki dan vodile decu na plazu, umesto na igraliste Spojis lepo i korisno
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 7.9.2017 23:28:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Plivanje je super, i trebalo bibda bude jedsn od osnovnih i prvih sportova za dete... bar neko vreme, pa ako im se bas ne svidi onda dobro 😁 alindefinitivno moraju znati da plivaju, sto pre to bolje
|
|
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 8.9.2017 8:53:30
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Eh, kada bi ziveli na moru, pa svaki dan vodile decu na plazu, umesto na igraliste Spojis lepo i korisno Joj daco baš tako
|
|
RE: Vodeni sportovi jačaju kičmu i srce 21.7.2019 14:41:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Potluno se slazem, al to samo dok je leto :) ali je plivanje zakon za pravilan razvoj tela
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?