Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:14:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mljac! Ovo bih i ja znala da pripremim i probaću!
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:16:19
|
|
|
|
guppy RR
|
Sve mi se po pisanju čini da je ovo poslala Delijagirl
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:19:07
|
|
|
|
guppy RR
|
Joj Delijagirl ubaci koliko možeš, treba nam ideja za kuvanje
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:37:01
|
|
|
|
dacca
|
Dobro vam jutro! Kad prije poceste sa hranom? Da nece koja sa mnom na plazu?
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:42:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ne, ja bih sada rižoto.
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:43:48
|
|
|
|
vodolija 82
|
IZVORNA PORUKA: dacca Dobro vam jutro! Kad prije poceste sa hranom? Da nece koja sa mnom na plazu? hahaha ajmo
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 12.8.2009 9:52:42
|
|
|
|
AtenA
|
da ovo je jednostavno a takooooooo ukusno,ja to obozavam tako da bez obzira sto mm to ne jede ja spremam jednom ili u dve nedelje! uz to obozavam salatu od plavog paradajza sa belim lukom!
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 13.6.2017 13:11:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, kako ti spremas? :) Ja svaki put razlicito, ali volim kako god da je spremljeno.
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 13.6.2017 13:17:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skuvam pirinac. U tiganju izdinstam crni lul, paradajz, persun, dodam pirinac i morske plodove. Dodam zacine i to je to. Vidim da neko dodaje belo vino. Sad nisam. Upravo je spremljeno.
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 13.6.2017 13:20:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja jedino ne volim paradajz u svemu tome :) Mislim da cu u prodavnicu po morske plodove
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 13.6.2017 20:41:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, i ja spremam slično. Mm baš voli morske plodove. Ja sam probala par puta da se nateram da ih jedem, ali ne ide.
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 30.6.2017 1:36:14
|
|
|
|
branki*
|
Kako ja ovo obozavam!!!ali,nisam majstor za pirinac nikako.ne bude mi rastresit.na moru sam se rasturala od ovoga.
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 30.6.2017 18:39:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, pisacu ti kako da spremis rastresit pirinac
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 30.6.2017 23:19:39
|
|
|
|
branki*
|
Pisi,pisi,ivancice hocu da budem ekspert za pirinac!
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 2.7.2017 10:34:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Cekam i ja recept za rastresit pirinac 😊😊😊
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 2.7.2017 10:54:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Imate ovaj recept klik Ali u psolednje vreme ne nalazim normalan pirinač za bilo kakvo kuvanje. Raspadne se za čas i bude grozan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 2.7.2017 10:56:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Haha, Ana me preduhitrila, htedoh i ja da podelim taj link
|
|
RE: Rižoto sa plodovima mora 2.7.2017 11:22:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?