Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Bazalna temperatura - VII deo 23.8.2012 19:15:43
|
|
|
|
Shishica
|
Ova tema je nastavak teme Bazalna temperatura - VI deo. Postoji RR članak na ovu temu - KLIK OVDE Preporučujemo: Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana - KLIK Pogledajte i ovu temu: Grafovi bazalne temperature sa pozitivnim ishodom KLIK Iz teme Bazalna temperatura od 28.11.2009. IZVORNA PORUKA: dejana007 abdomen pain / bol u andomenu acne / bubuljice anxiety / jaka zelja, briga back pain / bolovi u ledjim Backache / bolovi u ledjima Bloated / podutost Breast Self Exam / pregled dojki breast tenderness / otekle i bolne grudi Constipation / zatvor Cramps / bolovi u kostima, nogama, grceve/bolove u materici. Change in sex drive / promene u sexualnim zeljama clumsiness / tromost Decreased Appetite / gubitak apetita decreased enegry level / gubitak energija Diarrhea / proliv Dizziness / nesvestica Drinking / alkohol depression / depresija insomnia / nesanica Exercise / vezbanje Fatigue / pospanost Fever / temperatura povisena Frequent Urination / cesto mokrenje Gassy / gasovi Headache / glavobolja Heartburn / gorusica High Energy / povecana energija High Stress / jak stres Illness / bolest Increased Appetite / jak apetit Increased sex drive / povecn sexualni nagon Injury / povreda, prelom Irritability / razdrazljivost Miscarriage / pobacaj, abortus mood changes / promena raspolozenja Nausea / muka, gadjenje Ovulation Pain / ovulaciona bol PMS / pms Skin Break Out / pojava bubuljica Sleep Deprived / spavanje bilo uskraceno Tender Breasts / podute grudi vomiting / povracanje Cervikal fluid - cervikalna sluz (suva, lepljiva, kremasta, vodena, belance od jajeta); Menses/spotting - menzes/tackasti iscedak (tackasti krvlju obojeni iscedak, slabo kaplje, srednje, obilno). Ukoliko imate grafikon bazalne temperature na kojem se vidi da ste zatrudnele, javite se nekom od moderatora na pp da vas upišu u temu Grafovi bazalne temperature sa pozitivnim ishodom
< Poruku je uredio Shishica -- 23.8.2012 19:17:13 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 23.8.2012 19:19:09
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam na 99-toj strani pitala treba li otvoriti novo, ali niko me ne sljivi.. ako sam nesto zabrljala, nek me neko pecne, ali trudila sam se da nista ne zabrljam.. valjda ovako vaze pravila i dalje, kad dodje do 100, novi deo? Ajde puno lepih grafova!!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 7:07:56
|
|
|
|
jole82
|
Shishice redaru nas I da bude pozelenelih grafica
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 7:55:15
|
|
|
|
daca77
|
Meracice, gde ste? Moja T je neznatno skocila u odnosu na juce, ali ako i sutra bude ovolika, ff mi obelezava O 13dc.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:08:31
|
|
|
|
madamme
|
daco, bitno je da zi zveknula +
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:23:02
|
|
|
|
daca77
|
madamme, mozda i previse
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:44:24
|
|
|
|
Shishica
|
E pa ako ne upali onda da ga ebes! Inace muz mi kupio neki BB test.. valjda je dobar, majku mu.. Sad cu da vam stavim graf..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:49:37
|
|
|
|
Shishica
|
Mi smo malo utanjili sa xxxxxx posto me muci stomak.. i bas mi nesto zao..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:50:55
|
|
|
|
daca77
|
Shishice, pa ovo je savrseno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:51:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Mi smo malo utanjili sa xxxxxx posto me muci stomak.. i bas mi nesto zao.. Pa sada više nije bitno da se X-ate , lep ti je graf.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 8:59:34
|
|
|
|
cockic
|
ja kad sam sa lenom ostala stvarno sam merila bazalnu gorela sam,mm mi je stalno pricao sto si tako vruca reko mora da sam trudna i stvarno osta prvi mesec pokusaja za drugo.a kad sam trebala da dobijem stomak me je boleo kao da krece i nedobi nego osta tako da ta bazalna stvarno znaci meriti kad se pravi beba
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 9:00:03
|
|
|
|
Shishica
|
Pa dobro..nema tu svrhu, ali ima neku drugu Moracu danas malo da ixiram Blagodarim, blagodarim Lepo je bilo videti jutros tu temperaturu..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 9:02:36
|
|
|
|
jole82
|
Shishice, sta se uradilo-uradilo se...a svi se nadamo da se uradilo to sto treba je li....sad se X-ajte za svoju dusu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 9:02:44
|
|
|
|
Shishica
|
Tako i mm mene pita sto sam vruca. A mislim da mi nesto sa besikom opet nije kako treba (posle mora prvi put u zivotu osetila sam taj bol..), sad me boli i ne znam da li me besika ziga ili materica, ako je materica cudno mi nesto..tako ostro u p..m... Nego znate li nesto za taj BB test da li je ok ili nije. Gledam neke slike na netu pa vidim kako pokazuje nekakvu crnu fuj liniju.. bljee..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 9:26:18
|
|
|
|
jole82
|
Ne znam shishice koji je taj...nisam ga sretala.....
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 11:34:22
|
|
|
|
Jole84
|
Ne znam ni ja za taj test,meni prošli put uvalili neki nemački,kao bolji od baby rapid,al cvrc. Meni već treći dan ista T 36,3,ubeležila sam na grafu,al mi malo čudno.A možda mi je pokvaren toplomer
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 12:39:49
|
|
|
|
Shishica
|
Pod hitno kupi drugi toplomer! Daj da vidimo taj graf! Taj BB test je neki francuski jeftiniji je.. ja sam za bebirapid sigurna, ali eto.. dobro samo neka pokaze jasno dve crtke i to neka budu roze ili ili
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 12:40:22
|
|
|
|
buba m
|
Dobila sama a T mi je i dalje visoka! Ranije mi je padala dan pre veštice. Zašto mi je i dalje visoka? Baš me brine!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 12:52:11
|
|
|
|
babby
|
buba isti slucaj i kod mene danas 2 dan umesto da padne ona otisla gore cak sam danas dzabe jedan testic istrosila ,neznam da nam nije neka cudna ovulacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 12:56:00
|
|
|
|
Shishica
|
Pa imaju neke zene ovulaciju samo kad im je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 13:41:46
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pod hitno kupi drugi toplomer! Daj da vidimo taj graf! Taj BB test je neki francuski jeftiniji je.. ja sam za bebirapid sigurna, ali eto.. dobro samo neka pokaze jasno dve crtke i to neka budu roze ili ili Ma dobar je toplomer,samo mi čudno bilo što mi danima ista T,al maslačak mi je sve pojasnila,baš sam tele Staviću graf obih dana kad skoči T,ovako nema šta da se vidi. Ma nema veze,koji god da je,samo nek pokaže
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 24.8.2012 14:07:00
|
|
|
|
Shishica
|
Salim se za toplomer. Cekam, mislim da je rano da ga radim, danas mi je 13.DC Ali tako bih ga sutra uradila pa da znam vec jednom i opustim se.. vec me nervira, ne funkcionisem kako treba. Ovo moje dete nece da se igra samnom a vidim da joj je dosadno..
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.8.2012 7:36:25
|
|
|
|
Shishica
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.8.2012 7:55:18
|
|
|
|
daca77
|
O pa vi ste bas poranile, meracice Shi, svaka cast Moja je ista kao juce ...medjutim, zaspala sam ponovo i nakon sat vremena izmerila i ona skocila na 36,9
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 25.8.2012 9:04:07
|
|
|
|
Shishica
|
Znaci i ti tako. Puno puta kad se probudim u toku noci krenem da uzmem toplomer i onda shvatim da je jos mrak i da ne bi ni videla koliko je izmereno! Ili kao danas vidim oko 4-5 ili koliko je bilo (videla sam jer je tv ostao ukljucen) i prepadnem se ziva, temp. 36,1... onda sam zaspala i merila opet ujutru kada uvek i merim.. Znaci uvek u isto vreme ili sat tamo-vamo.. Vidim zabelezio ti je ovulaciju! Dobro pa imas xxxx.. mene muci stomak pa mi nije do xxx tako mi je bilo u prvoj trudnoci dok nije 4. mesec prosao Grozan osecaj...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Secer u trudnociAdminDrage mame i trudnice POMAGAJTE! U 21, sam nedelji, jutros sam radila KKS i secer, secer je bio 6.03, ali sam nekih pola sata pre vadjenja krvi popila pola case koka kole, i kafu sa dve i po kasike secera. Da li da ponovim sutra opet ili je to o.k?Uradi opet (
67%)
Normalan je secer (
0%)
Odnesi dr pa eka vidi (
7%)
Sasavim je o.k posle toliko secera inace bi bio u granici normale (
27%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!