Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 10:40:46
|
|
|
|
minavb
|
Ima dana kad sam ubeđena da u određenim ustanovama tu i tamo treba sprovesti test znanja, pa ko ga ne prođe da dobije otkaz. Moja koleginica je otišla na odmor i ostavila mi poruku "Primljena je korisnica koja se hrani na STOMU" Ako se bar malo razumete, znate razliku između sonde i stome. Ova bre ne zna. NA njenu površnost i nerad sam se mnogo puta žalila-ta žena nije uopšte primljena kod nas, već je prebačena sa jednog odeljenja na drugo. Tražih ženu dva dana među novim korisnicima ko moron. Nađem podatke da ne sme mleko i mlečne pr, a moj kolega joj natrpao u dijetu mleka i pavlake, pa još danas stiglo 24l obranog mleka samo za nju. Njenu doktorku ne mogu da savatam pa na kraju odem kod žene i čujem da dobija mleko i od njega povraća. Užas!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 10:52:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Mene je jos vise sokirao tekst u presu,to sto otac i majka tog decka kazu da im nije zao i da ne krive uopste tog svestenika sto im je ubio sina.Meni je to jos zalosnije,i ne mogu da shvatim Mina cak i ja znam razliku izmedju ta dva a zavrsila sam celu jednu godinu medicinske skole,jos su me i izbacili zbog izostanaka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 11:05:22
|
|
|
|
minavb
|
U bre figaro, zbog izostanaka? Dobro, nešto si naučila i znaš više od ove koje je kao studirala i ima 20 godina staža.
< Poruku je uredio minavb -- 8.8.2012 11:06:06 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 12:04:51
|
|
|
|
Snelle
|
Dobro de, zar moraju sve dnevne novine da bruje o prevari one glumice iz Sumrak sage (pojma nemam kako se zove i ne interesuje me) pa svaki dan nove vesti - Te prevarila dečka, te žena njenog ljubavnika ga ucenjuje, te dečko je izbacio iz zajedničke kuće, i vrh vrhova danas - Ona i njen dečko su planirali bebu neposredno pre prevare Dakle, da li je moguće da novinari stvarno nemaju o čemu drugom da pišu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 12:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Obdukcija tela Nebojše Zarubca, kako nezvanično saznaju "Novosti", pokazala je da je zadobio između 50 i 100 udaraca motkom, nakon čega mu je pozlilo, počeo je da povraća a ubrzo se i ugušio. Saslušanje osumnjičenog Branislava Peranovića počinje u 13.30 sati, saznaje S media portalu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 12:51:55
|
|
|
|
Snelle
|
Gospode Bože!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 12:52:55
|
|
|
|
lanajelena
|
Strasno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:01:36
|
|
|
|
minavb
|
Uh sunce ti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:17:11
|
|
|
|
tanjica85
|
zalosno. Treba se zapitati zasto crkveni sud nije odreagovao pre 2 god. (mislim da ima toliko) kada je objavljen snimak doticnog svestenika kako motkom leci bolesnike. U ovom slucaju je zakazala i crkva i bolnica.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:26:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo saopstenje sabacke eparhije Klik
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:32:36
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Mene je jos vise sokirao tekst u presu,to sto otac i majka tog decka kazu da im nije zao i da ne krive uopste tog svestenika sto im je ubio sina.Meni je to jos zalosnije,i ne mogu da shvatim Ne cudi me onda ni sto je postao narkoman pored takvih roditelja... Strasno... A za tog monstruma nadam se dozivotna, kakav divljacki zlocin. snelle: slazem se za to dvoje vampira, koga briga. A meni je jos jace Stanijina pozadina, u Blicu svaki dan izvestavaju nesto o tom bitnom elekementu. A ja jos samo nikako da skontam ko je ta Stanija...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:35:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Evo saopstenje sabacke eparhije Klik Ne vidim nista o trazenju odgovornosti ko je tog ubicu (ocigledno psihicki nestabilnu osobu kad ovo nije prvo sumanuto prebijanje) uopste drzao u crkvenim redovima i nije mu zabranio i ranije da radi sa ljudima "u ime Boga".
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne cudi me onda ni sto je postao narkoman pored takvih roditelja... Strasno... A za tog monstruma nadam se dozivotna, kakav divljacki zlocin. KLIK
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:42:00
|
|
|
|
Anoniman
|
jbt, nisi od roditelja naucio da budes nevaspitan nego od ulice i drustva! treba preinaciti "decu treba tuci!"! decu ne treba tuci dok su mala, nego kad odrastu i napune 22 i ponasaju se kao totalni nevaspitani, samozivi, pretenciozni i arogantni kreteni! e TADA treba izvaditi sibu jer nista drugo ne pomaze!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 13:42:52
|
|
|
|
tanjica85
|
nisam se dobro izrazila, umesto Centra, ja sam napisala bolnica. Inace, treba postaviti pitanje i upravniku tog Centra za lecenje bolesti zavisnosti, ko je uopste posle onog dogadjaja u Crnoj reci, zaposlio tog coveka?!? i Kako je on posle svega mogao tu da radi covek koji ni sopstvenu decu nije zeleo da obrazuje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:02:01
|
|
|
|
Olga75
|
nije tog sadistu niko zaposlio , njemu je taj centar za rehabilitaciju , ajde nazvacu to tako bio privatni biznis deca tog svestenika nisu zavrsila osnovnu skolu ( ne znam kako ) koji je zavrsio stocarstvo na poljoprivrednom fakultetu pa otisao kod Pahomija ( pedofila ) koji ga je rukopolozio ( valjda se tako kaze ) i sad skoro , pre deset_ak dana je je uznapredovao do protostavrofora ( procitala sam mislim u Kuriru i slazem se da mi i nije neki izvor ) tako da crkva nema sta da se zgrazava ako je sve ovo istina
< Poruku je uredio Olga RR -- 8.8.2012 14:04:24 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:09:07
|
|
|
|
minavb
|
Pahomije rukopoložio, koji crnjak
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:11:33
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ne cudi me onda ni sto je postao narkoman pored takvih roditelja... Strasno... A za tog monstruma nadam se dozivotna, kakav divljacki zlocin. KLIK Covece. A jos nesto iz osnovne skole. A nikad ne vidis sta ima izmedju redova, jesu li ga maltretirali roditelji, da nije imao neku prikrivenu psihicku bolest i slicno. To mu dodje kao neka vrsta eutanazije, posalji ga onom popu sto mlati sipkom pa da kazemo umro je od svestenicke ruke. Milosrdne da spasi roditelje muke... Uzas stvarno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:14:54
|
|
|
|
tanjica85
|
aha, tek sad vidim da je on zapravo bio upravnik. svejedno treba se zapitati ko je njega unapredio i kako je moguce da je imao podrsku crkve i pored snimka koji je bio objavljen pre 2 god citam da je pre 10 dana dobio cin vise. tuga, zao mi je te dece, zao mi je njihovih roditelja kojima se nada bas ovakvim slucajevima polako gasi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:15:11
|
|
|
|
Ognjenka
|
Eh, ja dosla ovde da se izjadam, a sad mi se moja muka cini mala... Ipak cu reci. Mozda zato sto je vruce i zato sto se konstantno kuvam, pa sam nervozna, mozda se u glavi jos uvek nisam oporavila od spontanog...ali ja stvarno pocinjem da verujem da nikad necu imati decu. Privatni dr ne cuje kad mu kazem da nemam para vise za IUI, a nece da mi radi drzavno, iako je zaposlen u Frontu. Jos mi rece "Imate 36 godina, mislite malo o tome". Drzavni dr u DZ nece da me leci dok ne smrsam. Napominjem da sam smrsala 16 kg za 6 meseci, sada imam 68 kg na 166 cm, a on tvrdi da nece ni da prica samnom dok ne skinem jos 10 kg. BMI mi je 24.4! Ja mu to kazem, a on kaze da sam sitne gradje i da i dalje IZGLEDAM DEBELO! Samo jednom u zivotu sam bila mrsavija od ovog, i to kad mi je mama bila bolesna i posle kad je umrla. Osim toga...kod mm-a na poslu su svi rodjeni u avgustu, i sad su izmislili da kupuje neke skuplje poklone i skupljaju malo-malo po 1000 din. Vec smo 5000 dali ovog meseca. On nikako da im kaze da ne mozemo to! I sad, kolega se verio pa su mislili da skupljaju po 2000 za veridbu! E rekla sam da ne moze vise!!! Ruzno od mene (mm-ova plata je za kredit , racune i markice, a moju trosimo na klopu, uglavnom, ne preostane mnogo za neka zadovoljstva) a, mi sve dadosmo na poklone... Hvala bogu sto postoji ova tema. Inace bi danas nekog koknula.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:17:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne nije on bio uopste kod Pahomija, nego u rasko-prizrenskoj eparhiji kod vladike Artemija.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:23:55
|
|
|
|
Olga75
|
da kod Artemija je trebao da bude rascinjen posle premlacivanja sticenika a prvo je bio u Vranju koliko sam shvatila iz Blica
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:25:26
|
|
|
|
Olga75
|
evo clanak KLIK
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 8.8.2012 14:31:26
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Ognjenka Eh, ja dosla ovde da se izjadam, a sad mi se moja muka cini mala... Ipak cu reci. Mozda zato sto je vruce i zato sto se konstantno kuvam, pa sam nervozna, mozda se u glavi jos uvek nisam oporavila od spontanog...ali ja stvarno pocinjem da verujem da nikad necu imati decu. Privatni dr ne cuje kad mu kazem da nemam para vise za IUI, a nece da mi radi drzavno, iako je zaposlen u Frontu. Jos mi rece "Imate 36 godina, mislite malo o tome". Drzavni dr u DZ nece da me leci dok ne smrsam. Napominjem da sam smrsala 16 kg za 6 meseci, sada imam 68 kg na 166 cm, a on tvrdi da nece ni da prica samnom dok ne skinem jos 10 kg. BMI mi je 24.4! Ja mu to kazem, a on kaze da sam sitne gradje i da i dalje IZGLEDAM DEBELO! Samo jednom u zivotu sam bila mrsavija od ovog, i to kad mi je mama bila bolesna i posle kad je umrla. Meni se Ognjenka ipak cini da je tvoja muka ipak ovde najveca. Ovo sve ostalo je nesto sto mi samo komentarisemo, nije nase licno. Ja ne mogu da verujem kakav ti je to doktor, stoka prava. A na sta tih 68 kg utice po njegovom misljenju? Na sanse da zatrudnis? Pa onda bi decu imale samo mrsave i zene sa tom idealnom telesnom masom, a istina je daleko od toga, decu imaju i zatrudnjuju zene svakakvih tezina i visina. Nekompetentna nevaspitana stoka to ti je taj tvoj doktor. A jel ima sanse da ides kod nekog drugog, jer ti je on sad sudija hoces li ili ne pokusavati da ides na to, a samim time da li imas vece sanse da postanes skoro majka. Kakav sudija, koliku on moc ima. Da te na osnovu tih tvojih 10 kg tako lepo odbaci u grupu nepodobnih. Da sam u Srbiji lepo bih ti se ponudila da zajedno sa mojim bucmastim drugaricama dodjem tu kod tog tvog doce sa sve decom pa da ga pitam kako objasnjava tu decu u nasim rukama. Grrrr
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
RingerajaDa li mislite da RR nije kao pre? Manje postova, manje tema, manje aktivnih korisnika... Da (
60%)
Ne (
40%)
Ukupan broj glasova: 105Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!