|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Braća Rusi zavrnuli gas!
7.1.2009 0:08:32   
Anoniman
Šta kažete na to? Koliko vas to dotiče? Ako ste se grejali na gas, na šta ćete sada dok se ovo stanje ne sredi?

Mi smo na centralnom grejanju, pa je NS toplana prešla na mazut, ali recimo moj svekar... on ima samo gas. Moji roditelji će verovatno preći na struju. Ako sada svi pređu na struju, očekujete li havarije? Restrikcije?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Braća Rusi zavrnuli gas!
7.1.2009 7:22:36   
guppy RR
Kod nas se priča o tome da dnevna restrikcija znači zaustavljanje nekih fabrika... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
7.1.2009 7:34:11   
Lu
Jao strašno,u Sarajevu je  prestalo da grije od juče popodne a oni nemaju nikakvih zaliha i kao što kažeš Tasha ako svi pređu na struju nastaće kolaps.
Meni su odmah pale napamet bolnice,bolesnici i male bebe.
Izgleda da su se nešto dogovorili Rusi i Ukrajinci,pa oni nisu normalni nastala bi humanitarna katastrofa kao u ratuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 3
7.1.2009 10:24:51   
Anoniman
Fabrike uglavnom imaju alternativu. user posted image

A kod nas su javili da će Betanija imati prioritet sa isporukom gasa - to je baš lepo. Ali, ima i tek rođenih beba koje su otišle kući pre koji dan, a domovi im se greju isključivo na gas.

Moj svekar razmišlja da vrati smederevac u kuću... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 4
7.1.2009 10:37:51   
mamy2
Kod nas u Mostaru nije ni urađena plinska mreža tako da ne osjetimo ovu krizu još uvijek,ali kako najavljuju ako ovo potraje sa plinom,moglo bi doći do ozbiljnih redukcija struje,jer ni tu nije baš blistava situacija.
Jučer su se u Sarajevu bukvalno za 2 sata rasprodale sve grijalice,jadni narod čeka u redovima.
Uhuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
7.1.2009 10:40:01   
Anoniman
A zamisli kada sav taj narod bude odjednom uključio te grejalice. Ja baš nisam raspoložena za restrikcije... nadala sam se da su 90-te prošle jednom za svkda. user posted image

(odgovor članu mamy2)
  Direktna veza do poruke: 6
7.1.2009 10:41:58   
mamy2
Pa to i jeste problem,energetska mreža je već od sinoć ozbiljno opterećena.
Jutros javljaju da i struje imaju za normalno napajanje za 3-4 dana,onda neka nam je Bog na pomoći.
Ma fuj ,toliko struje proizvodimo,ali sve prodadoše.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
7.1.2009 10:44:21   
Anoniman
Samo da prođe ova zima. Em Svetska Finansijska kriza, em sada gas... Ko preživi pričaće.

(odgovor članu mamy2)
  Direktna veza do poruke: 8
7.1.2009 10:46:13   
mamy2
E jeste,baš se nekako jadno osjećam,stalno trube o finansiskoj krizi,sad još i ovo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 9
7.1.2009 10:46:16   
Natasha5
Zdravi svima !!!!!!!!!!!!!
Ja sam novi clan,zelim samo da ve pozdravim.
Pozdrav di siteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
7.1.2009 10:47:48   
Anoniman
Dobrodošla Nataša!

Zatrudnjuješ, trudna si ili već imaš dete? user posted image

(odgovor članu Natasha5)
  Direktna veza do poruke: 11
7.1.2009 10:48:53   
mamy2
Nataša welcome!
Ima li kod vas gasa?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
7.1.2009 10:50:18   
Natasha5
Pa nisam sigurna ali mislim da ima.user posted image
Dogite kod nas

(odgovor članu mamy2)
Direktna veza do poruke: 13
7.1.2009 10:51:13   
Natasha5
I da trudna sam u 15 toj nedelji

(odgovor članu Natasha5)
Direktna veza do poruke: 14
7.1.2009 10:53:27   
Natasha5
A vi trudni ste ili vec iamte decu?
Ako imate ocekujem od vas sovete ako mozeuser posted image

(odgovor članu Natasha5)
Direktna veza do poruke: 15
7.1.2009 14:34:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Natasha5

I da trudna sam u 15 toj nedelji

Javi se za početak u ovu temu KLIK, a onda baci pogled na delove foruma vezane za trudnoću i bebu. Naravno, uvek možeš otvoriti novu temu, ukoliko imaš neko pitanje...

(odgovor članu Natasha5)
  Direktna veza do poruke: 16
7.1.2009 20:24:41   
andrijana
Mi zivimo u kuci a grejemo se na gas. Uskoro ce ga zatvoriti a nama ostaje samo struja,koje ce biti ko zna koliko i do kad. Grejanje nam je utanjilo,samo cekam kada ce pec da rikne... A i meni su prvo na pamet pale bolnice i male bebe,a na nas nisam ni pomislila. Nek nam je Bog u pomoci... user posted image
I,da,Natasha5,cestitam! user posted image

< Poruku je uredio andrijana -- 7.1.2009 20:25:32 >

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 17
7.1.2009 20:32:44   
mamy2
Užas!user posted image
U Sarajevu već u pojedinim djelovima grada nema struje,mreža je preopterećena,nemogu se nositi sa tolikom potrošnjom.
Em ni ususer posted image grijalica,radijatora i peći nema kupiti.Ako ih već i nađeš u šta da ih uključiš?
Našim dragim političarima u duser posted image !
Kako sam ljuta.
Kod nas u Mostaru još nema problema sa strujom,al vrlo je vjerovatno da će i nas ove restrikcije brzo snaći!

< Poruku je uredio mamy2 -- 7.1.2009 20:33:16 >

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 18
7.1.2009 23:18:51   
Anoniman
85000 novosađana je danas ostalo bez grejanja. user posted image

(odgovor članu mamy2)
  Direktna veza do poruke: 19
7.1.2009 23:35:05   
kumara
A jesu kod vas pogasili ulicna svetla? Kod nas je sablasno... Sve su ugasili jer kao stede struju, zbog cele te price sa gasom. Mi imamo centralno na mazut, a stric mog muza se greje na gas i za sada im jos uvek radi.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 20
7.1.2009 23:41:39   
Anoniman
Nisam bila napolju od kada je pao mrak, a ne mogu da virim napolje jer je muž spustio roletne u celom stanu da zadrži toplotu, iako još uvek greju lepo. Sutra gase grejanje u većini vrtića... user posted image

(odgovor članu kumara)
  Direktna veza do poruke: 21
8.1.2009 0:37:00   
kumara
Ne mogu da veruem! Bar su tamo mogli da ga ostave. To je po sistemu, "sorry ako vam je hladno kod kuce, ne mozete u vrtic jer je i tamo hladno, pa se vi lepo snadjite"... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
9.1.2009 2:44:32   
stella
Ovo je stvarno strava i uzas.Mi se sada grijemo na kvarcnu.Danas osusila 2x u susilici ves i uspjeli smo nagurati na 20-21.Stvarno grozno.a znate kako grije kvarcna,kad sjedis pored nje ok jel se odmaknes odmah hladno.Morali smo je zagraditi u cosak,jer nam je vec previse opekotina.Sreca je samo pa ovaj moj maji zvrk nema mira stalno je u pokretu,a kad je u pokretu manje je i hladno.Bas sam sada pisala na rr.ba,kad se presvucemo(imamo gomilu stvari na sebi) imace susilica i sutra da grije,malo crne saleuser posted image .
nadam se da ce i ovo ludilo ubrzo zavrsiti pa da se vratimo svi u normalan zivot.

H A N A 26.09.2007

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 23
9.1.2009 8:43:56   
Anoniman
Poštovani građani,

jedite pasulj, državi je potreban gas!

Vlada Srbije

user posted image

(odgovor članu stella)
  Direktna veza do poruke: 24
9.1.2009 20:22:46   
guppy RR
Mi se grejemo na plin... ali kažu da je ovde sad OK, neće nestati kao .. imaju neke rezerve iz Austrije.
videćemo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here