Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisana poruka] 1.7.2009 9:35:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 10:12:19
|
|
|
|
oliveradj
|
Isto čokoladicu ako nije poslednja, a pre neki dan sam ukrala malo šampona jer je moj nestao pa ajde onaj neutralni jer nemam čim da operem kosu i ponekad malo Pavlovićeve preko moje kreme za lice i malo na ruke odlična je .
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 11:45:48
|
|
|
|
Lu
|
Slatkiše naravno, a meni se uvijek naveče jedu kad je on već oprao zubiće i naravno ne smije više ništa jesti e onda se sakrijem,ko pravi lopov...jao jesmo grozne
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 12:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
smoki njam njam
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 19:02:04
|
|
|
|
afrodita
|
Maznem joj neku maicicu ili nesto od nakita Ponekad i pare jer oni imaju kad ja nemam ali vracam sa kamatom
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 20:36:27
|
|
|
|
gracija
|
Uglavnom "kradem"cokoladice
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 1.7.2009 21:33:48
|
|
|
|
Lilly*
|
Evo priznajem, "shoot me" ukradem ponekad malko cokolade kada mi se bas jede a nema nego ta njegova, a bas me mrzi da idem u prodavnicu ili je kasno, ali uvek ostane i njemu malo ili ima drugu
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 8:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhaha Sve krademo slatkiše (sem Vučkice, ona vole slano).
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 8:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 2.7.2009 22:14:00
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR hahahhaha Sve krademo slatkiše (sem Vučkice, ona vole slano). i ja ne
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 20.9.2013 10:02:51
|
|
|
|
NadaR
|
Kinder cokoladicu
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 20.9.2013 11:25:23
|
|
|
|
big mum
|
Ukradem Kinder Pingvi,čoksu,pokoji puding-priznajem grozna sam ali šta ću kad mi padne šečer pa moram
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:23:19
|
|
|
|
lesica
|
Ja sam upravo od svoje šćeri "ukrala" čips... Ona to ne jede (kromir) ali ga šteka u štekovima, pa je mama pronašla štek
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:27:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ću garant krasti slatkiše
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 19:31:14
|
|
|
|
milicicak
|
Sve slatkise koje dobije, to ne sme da jede :) i Pringles, to sme pa me bude sramota
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 21:16:04
|
|
|
|
Janncica
|
Bananicu obavezno... leta sladoled(kad je ona vec pojela jedan),sakrijem se u kuhinju da me ne nadju. Ponekad i pare(kad mi zafali) i tako... Grozna sam
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 14.10.2013 21:18:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slatkise naravnoooooo...
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 24.2.2015 23:12:05
|
|
|
|
mila83
|
Po neku cokoladicu uglavnom ali se uvek iskupim posle !
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 7:32:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Slatkis koji mu se ne svidi ili sadrzi kikiriki
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:31:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Uglavnom grickalice,ali se tesim da je bolje ja da ih pojedem nego one
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:35:53
|
|
|
|
emicaa
|
Keksić,jogurt i kinder gokoladicu,užasna sam majka,znam
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:40:06
|
|
|
|
jabudic
|
Ja to ne gledam da je djetetovo, pa da ja ukradem od njega. To je sve moje, pa kad je dijete dobro, dobije nešto od tih mojih slatkiša
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:45:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja to ne gledam da je djetetovo, pa da ja ukradem od njega. To je sve moje, pa kad je dijete dobro, dobije nešto od tih mojih slatkiša Moracu i ja ovako
|
|
|
|
RE: Šta "ukradete" od deteta? :) 25.2.2015 8:51:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Posto mi je prodavnica pored zgrade i radi 24 h nemam osecaj da ista kradem. Ako nesto treba za minut se iskupim
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?