|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudna a nevina
6.8.2009 8:04:14   
dadaa
TRUDNA A NEVINA :Pre nekoliko dana sam cula pricu o tome kako je devojka(koja je inace nevina) zatrudnela. Nije bilo penetracije, samo se dogodilo to da je njen decko ejakulirao na njen intimni deo tela.
Ne znam detalje cele price, ali me interesuje vase misljenje da li je moguce da se nesto tako dogodi, i da li je neko mozda imao slicna iskustva.

Ja sam citala da je moguce, ali nisam sigurna u ovom slucaju posto je devojka nevina. OVO SAM NASLA KOD SESTRE NA NJENOM FORUMU

< Poruku je uredio guppy RR -- 6.8.2009 8:11:32 >

nikada nemoj ici vec napravljenom stazom..sam sebi napravi put
Direktna veza do poruke: 1
   RE: TRUDNA A NEVINA
6.8.2009 8:05:11   
dadaa
ONO JE BILO PITANJE JEDNE DEVOJKE A OVO JE SAD ODGOVOR JEDNE DRUGE:Moguce je user posted image
I ja nisam mogla da verujem,ali je tako.Desilo se mojoj drugarici.Kada mi je rekla da joj je test na trudnocu pozitivan,ja sam se slatko nasmejala(znala sam da je nevina,i da ,,muci muku,, sa pokusajima da se ,,ratosilja,, toga).Onda smo skupa otisle kod ginekologa(sve vreme sam je zezala i zvala,,Marija,,).Kad tamo,ginekolog,ultrazvukom.potvrdi trudnocu user posted image .Ali ni to za ,,nevernog Tomu ,,t.j mene, nije bilo dovoljno,doduse i ginekolog nije verovao da nije doslo do pucanja himena.
Medjutim ,na rucnom pregledu(na ginekoloskom stolu),umalo se ne srusismo i on ,i ja,himen netaknut user posted image user posted image
I tako ti je ona gurala citavu trudnocu nevina(pokusavala je da ima odnose,ali je imala psihicku blokadu(ogroman strah),tako da je nevina otisla da se poradja.I rodila,preslatku devojcicu,Nevenu user posted image I PORODI SE NEVINA DEVOJKA...

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 2
6.8.2009 8:06:25   
guppy RR
Tasha će sigurno nešto imati da kaže user posted image user posted image

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 3
6.8.2009 8:09:47   
dadaa
znam...znam...user posted image user posted image user posted image to su dve devojcice slobodno mogu reci sa nekih 19 godina..nisam mogla da verujem i morala sam to da podelim sa vama...

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Trudna a nevina
6.8.2009 8:11:01   
guppy RR
Ovde me više interesuje šta se podazumeva pod "nevina".

Da li baš penetracija znači gubljenje nevinosti? Jer ako je on joj ejakulirao u krilo takoreći, za mene ta cura nije više "nevinašce"
user posted image

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 5
6.8.2009 8:12:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Tasha će sigurno nešto imati da kaže user posted image user posted image

Tasha krajnje beživotno i nerazbuđeno sedi na stolici, totalno nezainteresovano je pročitala ovo i pomislila "A kako se porodila? Jadna žena, uz svuku muku porođajnih bolova još je i nevinost gubila!"... a zatim ponovo odlutah u svoje misli o kupaćem kostimu u Woman secreat-u i o tome kako da išetam sa posla, odem da probam kupaći i kupim ga.

Uostalom, šta čuvaju tu nevinost? Da nisu čuvale nevinost - ne bi bile medicinski fenomeni! user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 6
6.8.2009 8:14:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: guppy RR

Ovde me više interesuje šta se podazumeva pod "nevina".

Da li baš penetracija znači gubljenje nevinosti? Jer ako je on joj ejakulirao u krilo takoreći, za mene ta cura nije više "nevinašce"
user posted image

Misli se na medicinsku nevinost a ne pred Bogom. user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 7
6.8.2009 8:15:00   
guppy RR
a medicinska nevinost = penetracija ili trudnoća?
user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
6.8.2009 8:16:33   
Anoniman
medicinska nevinost = nije joj ga metnuo, nego mu je možda malko popušila pa joj je svršio u krilo. Himen netaknut. user posted image

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 9
6.8.2009 8:17:42   
Anoniman
Jao ta reč "himen", odmah mi krenu asocijacije: betmen, supermen... Malo sam odlutala od teme. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 10
6.8.2009 8:18:58   
guppy RR
ako puknut himen medicinski znači da nisi više nevina
onda nevinost gube i devojke kojima pod drugim okolnostima pukne himen

prerano je da filozofiram user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
6.8.2009 8:21:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

medicinska nevinost = nije joj ga metnuo, nego mu je možda malko popušila pa joj je svršio u krilo. Himen netaknut. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 12
6.8.2009 8:22:42   
Anoniman
Pa da. U medicinskom smislu, nisi nevina ako ti je pukao himen. A sada dal je on probušen barbikom ili nečim drugim, mislim da lekara ne zanima.

Gde nestade dada da komentariše sa nama?

(odgovor članu guppy RR)
  Direktna veza do poruke: 13
6.8.2009 8:23:47   
Anoniman

A sada dal je on probušen barbikom ili nečim drugim,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 14
6.8.2009 8:23:50   
dadaa

medicinska nevinost = nije joj ga metnuo, nego mu je možda malko popušila pa joj je svršio u krilo. Himen netaknut.
user posted image user posted image user posted image   mozda je malo i progutala i eto ti oplodnjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 15
6.8.2009 8:27:22   
Anoniman
Eto baš mi je drago da sam nekima od vas izvukla osmeh na lice u 8 ujutro!

Sada moram da smislim kako da šmugnem sa posla. user posted image

(odgovor članu dadaa)
  Direktna veza do poruke: 16
6.8.2009 8:31:55   
dadaa
mogle bi i tu temu da otvorimo..recimo izgovori za bezanje sa posla...svako da predlog..i kada ti se bezi..otvoris,procitas,iskoristis sta je pogodno u datom trenutku i smugnes..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 17
6.8.2009 8:34:37   
guppy RR
Daaaaaaaaa! Otvaraj!

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 18
6.8.2009 8:55:13   
marince1
sad malo omasih temu,al ste me podsetile.
Devojka se zadovoljavala flomasterom,pa joj ostao poklopac user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 19
6.8.2009 8:59:56   
Brand new mama
Mlada dama(odnosno-mlade dame) ko da je izletjela iz seksualne revolucije na balkanski nacin-pazi da ostanem nevinauser posted image user posted image  
Tasho, ajd sto ce da gubi nevinost u toku porodjaja nego kako ce joj tek(u slucaju potrebe) vodenjak busiti? I cini mi se da bi trebalo na himenu da stoji uputstvo tipa: "Himen nije kondom"... Mislim, ako propusta menstrualnu krv itd, sto ne bi propusio i nekog punoglavcauser posted image user posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 20
6.8.2009 18:22:00   
ljubičica

Uostalom, šta čuvaju tu nevinost? Da nisu čuvale nevinost - ne bi bile medicinski fenomeni! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 21
6.8.2009 18:23:37   
Verus
user posted image 100% si luda!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 22
6.8.2009 18:23:39   
Anoniman
Ne bih ja jutros napisala toliko gluposti da me guppy nije prozivala. user posted image

(odgovor članu ljubičica)
  Direktna veza do poruke: 23
6.8.2009 18:25:27   
ljubičica
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Mislim, ako propusta menstrualnu krv itd, sto ne bi propusio i nekog punoglavcauser posted image user posted image

E, vidiš... O tome nisam razmišljala user posted image  Zanimljivo user posted image  

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 24
6.8.2009 18:27:17   
ljubičica

Ne bih ja jutros napisala toliko gluposti da me guppy nije prozivala. user posted image

Da, da.... A, a ti inače pišeš samo narodne umotvorine i mudrosti user posted image  user posted image  user posted image  
Ovo ti se omaklo user posted image  user posted image  user posted image
A, da! Pa, Gupi je kriva user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pregledi u trudnoći i njihov redosled
photo
Od trenutka kada se na testu za trudnoću pojavi druga crtica, posete ginekologu postaju mnogo češće.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here