Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 11:33:11
|
|
|
|
MERYEN
|
Pred kraj trudnoce su mi trnele bas mnogo ruke,kazu da to nije nista opruzis ih da krv procirkulise,i malo ih masiraj u toku dana.
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 12:02:31
|
|
|
|
marince1
|
Ja stalno teram mm da mi masira prstice Rekla sam mu da je to zbog cirkulacije krvi Probaj,mozda ti bude bolje,a i ako ne,mnoooogo prija
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 12:17:22
|
|
|
|
tomic
|
Hvala, bas je neprijatno...Ma procice kad se beba rodi...
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 12:21:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se to dešava i mimo trudnoće. Ne sećam se da li se dešavalo u trudnoći...
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 12:34:44
|
|
|
|
mamanp
|
Meni se to trnjenje ruku desava kad mi padne secer. Probaj Tomic da pojedes nesto slatko kad ti to naidje, mozda bude bolje.
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 14:28:42
|
|
|
|
Anoniman
|
meni su noge trnule i znam da su preporucivali za to magnezij
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 14:39:39
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: tomic Hvala, bas je neprijatno...Ma procice kad se beba rodi... Ma sta je nesprijatno?
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 15:49:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni redovno trnu ruke, narocito ona na kojoj spavam. Nije ni cudno kad sam teska ko slon . I muz od 100 kg bi utrnuo kad bih legla na njega
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 16:05:03
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Zille I muz od 100 kg bi utrnuo kad bih legla na njega Aaaaaaaaahahahahahaha Zille, carice!
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 8.5.2009 16:42:13
|
|
|
|
Verus
|
ja sam sva utrnuta prirodno najbl sam kad budem trudna!
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 9.5.2009 9:55:07
|
|
|
|
tomic
|
Pa trnjenje marince....
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 9.5.2009 10:02:36
|
|
|
|
marince1
|
Aaaaa ja rekoh masaza
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 10.5.2009 20:24:33
|
|
|
|
mrvica
|
meni su u prvoj trudnoci trnuliprsti na rukama,a sad mi trnu noge,sve sam probala ali nema pomoci
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 20.11.2009 20:46:53
|
|
|
|
buhla
|
meni trnu nogeeeee bride od kolena do stopala
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 20.11.2009 20:48:21
|
|
|
|
Dora
|
meni trnu noge i bole me zglobovi...
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro je pa nisam jedina ... Baš htedoh da se požalim negde da mi u poslednjih 15ak dana jako trne leva ruka i jagodice prstiju . Malo sam se bila uplašila , ali kad sam našla temu i videla da nas ima još - lakše mi je . Zna li neko PRAVI razlog zog čega se to dešava ?
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:43:12
|
|
|
|
bebolino
|
meni već više od mesec dana trni desna šaka i jako neprijatan osećaj u prstima, meni je dr rekao da to može da bude usled manjka kalciijuma i magnezijuma i kao da pijem što više obrano mleko, jedem mladi sir...
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:44:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Moguće da je zbog toga ... ja uopšte ne pijem ni mleko ni mlečne proizvode ...
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:47:42
|
|
|
|
Maya21
|
Da, trnjenje je od manjka magnezijuma, ja sam ga pila u sumecim tabletama, a trnule su mi ruke, sake, i stopala stalno... Donat voda je isto dobra za to ali sme samo jedna casa dnevno da se popije
< Poruku je uredio Maya21 -- 25.11.2010 11:49:04 >
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:49:10
|
|
|
|
bebolino
|
ma ja sam kao jedno vreme pila mleko, svaki dan po 1 čašu, a sad kad se setim, sir jedem u neograničenim količinama ali ne mladi pošto njega baš ne volim a uzimam i vitamine koje sadrže izmedju ostalog i Ca i Mg pa opet imam taj problem, to se jednostavno dešava u trudnoći
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:51:45
|
|
|
|
Maya21
|
bebolino ja sam pila mamavit ili tako nesto i pored toga jos i sumeci magnezijum,i tek nakon mozda nedelju dana sam osetila da mi manje trnu ruke
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:52:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pila šumeći Mg , i onda nam kažu u školici da baš taj šumeći i nema neke vajde , jer se skroz izluči sa mokraćom i jako mala količina ostane u organizmu . A još veći apsurd je taj što sam neko vreme pravila pauzu u vitaminima (nisam ih pila) i tada sam bila skroz ok , kako počeh opet da pijem vitamine - počela i da trnim . Svašta .
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 11:56:22
|
|
|
|
bebolino
|
ja sam pila Prenatal a sad pijem neki Pregna Vitaliti a i šumeći Mg popijem ponekad, u početku mi je jako smetalo jer je to bio bol u šaci sad samo trni
|
|
|
|
RE: Trnjenje ruku u trudnoci 25.11.2010 14:15:02
|
|
|
|
mikica sa
|
meni isto trnu stopala, vise lijeve nego desne noge... malo sam se bila uplasila ali sad kad cujem da nisam jedina, lakse je cak mi se desava ujutro kad ustanem da mi je desna saka otecena, ali samo ona! mozda je to sve povezano u zadnje vrijeme pijem mg (u kesicama kao granulat jer kazu da vise ostaje u organizmu) i bolje sam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?