|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hemijski piling
3.3.2013 10:15:11   
milenatea
Hemijski piling je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože, koja daje dugotrajne efekte. Procedura se sastoji u nanošenju određenih medicinskih preparata na kožu radi kontrolisanog skidanja slojeva u cilju regeneracije. Efekti koji se dobijaju korišćenjem hemijskih pilinga još uvek su zlatni standard u odnosu na sve druge metode podmladjivanja kože.
Hemijski pilinzi su efikasna metoda kod brojnih stanja kože:
Akne, ožiljci od akni i crni komedoni
Mitiseri
Pigmentacije na koži (mrke mrlje) izazvane suncem ili drugim faktorima
Fleke
Fine bore
Početni znaci starenja i opuštena koža
Masna i seboroična koža
Proširene pore
Gruba koža nastala usled oštećenja suncem ili zbog starosti
Sivkasta koža pušača
Hemijski piling je takođe dobar uvod u tretmane lica.
Ova procedura podrazumeva nanošenje rastvora određenih kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože, čime se omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim, zdravim slojem kože. Nakon detaljnog pregleda kože prelazi se na osnovno čišćenje lica kozmetičkim preparatima koji odgovaraju tipu kože. Lice se posle toga prosuši, nakon čega se nanose određeni citratni inicijatori za regulaciju sebuma, tretiranja svih vrsta fleka, ili inicijatori sa antioksidantnim dejstvom. Nakon delovanja ovih inicijatora nanosi se rastvor specifične kiseline određene koncentracije. Procedura se završava uklanjanjem i neutralizacijom pilinga nakon čega se nanose hladne obloge.
U toku trajanja procedure klijent oseća blago do umereno peckanje na koži. Ovo porestaje odmah nakon nanošenja neutralizatora.
Posle urađenog pilinga obavezno tretiramo kožu specijalnim maskama koje smanjuju crvenilo i iritaciju kože, daju prijatan osećaj hlađenja i konačni efekat zategnute podmlađene kože. Nakon toga nanosi se krema sa zaštitnim faktorom.
Hemijski pilinzi se mogu raditi na licu, vratu, šakama, rukama i nogama. U zavisnosti od dubine, mogu biti površni, srednje duboki i duboki hemijski pilinzi. Uobičajeno je sprovođenje serije od šest tretmana na dve nedelje. Idealno vreme za sprovođenje hemijskih pilinga je jesen, zima i rano proleće, odnosno period kada sunce nije preterano jako.
Hemijski piling daje izuzetno dobre rezultate kod eliminacije sivkaste nijanse kože pušača. Kod ovakvih stanja kože ovaj tretman se preporučuje jednom mesečno.
U procesu podmlađivanja kože najpopularniji su površinski pilinzi, jer njihovo izvođenje traje kratko, daju odlične rezultate, a nije potrebno dodatno vreme za oporavak, kao kod srednje dubokih pilinga. Zavisno od tipa kože, rade se i hemijski pilinzi sa drugim vrstama kiselina, kao što je to salicilna, bademska i lakticna, a svaka od njih rešava specifični problem. Neposredno nakon ovih pilinga postoji blago crvenilo. Narednih dana prisutna je manje izražena suvoća kože. Perutanje je gotovo neprimetno i traje do 4 dana.

Imam pcos, samim tim uzasno lice i krenula sam kod kozmeticara koja je lekar i uradila sam prvi hemijski piling lica. Nakon samo jednog tretmana lice mi se preporodilo a stavila mi je slabu kiselinu. Sledece nedelje idem opet sa jos jacom kiselinom. Da li ima drugarica na forumu koje su radile hemijski piling
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Hemijski piling
5.3.2013 15:38:24   
Jole84
Milenice a gde radiš to? Moja drugarica je radila u dz i baš je bila zadovoljna.
Srećno user posted image mada ja nisam videla to užasno lice koje opisuješ user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2
5.3.2013 15:59:21   
milenatea
Jolence, radim u antiaging spa studio na bulevaru Nikola Tesla, nije skupo toliko a radicu i mikrodermoabraziju.
Ma cuti ne vidi se toliko uvece na suncu je uzas. sutra idem na drugi tretman, jedva cekam bas se dobro osecam posle togauser posted image
promenila sam i kozmetiku celokupnu, mogu ti reci da vec ima poboljsanja.
Nisam znala da rade i u dz, radiila bih tamo da ne trosim pare user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 3
5.3.2013 16:03:30   
Jole84
E pa moraću da proverim,možda to nije to user posted image
Znam samo da je išla više puta nedeljno.
Bitno da se dobro osećaš user posted image i da vidiš efekat.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 4
5.3.2013 16:08:14   
milenatea
ne sme vise puta nedeljno i povecava se jacina kiseline postepeno i ne sme da se radi u leto. mozda je radila obican piling

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 5
6.3.2013 16:06:14   
Verolina
Jooooj, cula sam ja za taj piling. Ali to je bas zeznuto Milenice, jako je duboko i ne smes nikako da se izlazes suncu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 6
6.3.2013 17:50:47   
milenatea
hehehe znam Verka, rekle su mi nikako se ne radi u prolece i leto samo zimi i u jesen. jos jedno stavljanje i posle samo higijenski tretmani i mozda jednom odradim mikrodermoabraziju. danas mi je radila i dekolte. za dva dana preljusticu se kao jabuka user posted image , ali sam prezadovoljna rezultatima. i izgleda da smanjuje ove sitne borice smejalice i grimasice user posted image
preporucila bih ga svakoj zeni makar onaj od 10% da skloni taj prvi sloj koze. ja sam danas radila sa 30% vocne, a prvo 10% salicilne kiseline. sprzila me je za sve pare user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 7
6.3.2013 17:55:05   
Cecana
Ja mislim da je taj hemijski piling za malo stariju kozu,na primer preko 45 god.
Nije ni malo naivna stvar.
Ja sam koristila Neostratin gel za izbeljivanje fleka,imala sam po licu fleke od sunca i fino su mi nestale za oko mesec i po dana koriscenja.
Razmisljala sam da kupim i Neo strata kremu sa vocnim kiselinama,gledala sam na nekom sajtu jako hvale te proizvode,a nisu toliko opasni.Mada je sad vec skoro kasno posto se ne preporucuje izlaganje suncu.

Direktna veza do poruke: 8
6.3.2013 18:17:18   
milenatea
Draga,moze za bilo kakvu kozu i mladju i stariju. nista ne moze da skodi samo izvlaci sve necistoce na povrsinu i kasnije ih ukloni neutralizatorom. osecaj je divan nakon tretmana, a sam tretman pece. drze jako kratko kiselinu salicilnu a vocna stoji par min. efakat gde je najvise bila upaljena koza, odn gde je najvise izvuklo gnoja ili cega vec necistoca ce se preljustiti/isperutati samim tim se odstranjuje stari sloj epiderma a zamenjuje ga novi zdravi a pore izgledaju po meni savrseno i neprimetno. ja uporedo kosristim samo uvece kremu sa aha kiselinama vec nedelju dana. i penu za umivanje sa aha kiselinama prezadovoljna sam stvarno

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 9
11.3.2013 8:59:01   
Anoniman
milena,pretpostavljam da je sad vec kasno za te tretmane,posto ima sunca? Gde se nalazi taj spa? Nisam cula za njega? Mogla bih i ja da odradim nesto...mikrodermo abraziju ili sta mi vec preporuce. Sta oni jos rade? Jel imaju neki sajt?

Direktna veza do poruke: 10
10.6.2013 23:43:27   
Maraj
bas super, nisam probala osim u kucnoj varijanti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
10.6.2013 23:51:54   
milenatea
oni su u naselju stevan sindjelic imaju site ne znam da li smem ovde napisati, nisam radila kad je doslo sunce zadnji put marta pocetkom. prezadovoljna sam
Maraj, svakom preporucujem jer je koza posle toga savrseno, jedino samo posle oporavak dok se isperuta koza i preljusti ponegde

Poraz je najbolji učenik, jer u poraz možeš da sipaš sve svoje buduće pobede - koliko ti je potrebno.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Too Orange - Sva lepota poludragog kamenja
-Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, reče jednom Merilin Monro uz potvrdu onoga što su žene vekovno na ovaj ili ona...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here