Anoniman
|
od 4 momaka sa kojima sam bila,samo sam sa 2 dozivela orgazam.Sa prvim nisam nikada,i nikako nisam mogla,probali smo svakakve poze i nista.Bio je los u krevetu i nista sto mi je radio me nije palilo.Kada me je vec smorio sex,onda sam odglumila orgazam da bi i on ubrzao posao i napokon zavrsio smaracinu.Sa drugim partnerom isto nisam nikada dozivela orgazam.Nije se ni mnogo trudio da me zadovolji,gledao je samo na svoje zadovoljstvo,bio je veliki egoista u sexu,a imao je i mali polni organ.Sa trecim partnerom nisam nikada dostigla orgazam u sexu,ali je imao odlican rucni rad,i rad jezikom,pa je to tako prolazilo.Sto nije uspeo u sexu,nadoknadio mi je oralom,a i prelepo se mazio.Sex mu nije bila jaca strana,prebrzo je svrsavao,nije se umeo kontrolisati.Kad ja pocnem da se zagrevam,on vec gotov.Bilo je situacija "udje,izadje,i gotovo"kad nam je sex trajao bukvalno jedan minut .Moj cetvrti partner je moj muz.Imam samo jednu pozu u kojoj mogu da svrsim,ali ne mogu uvek da se sexam u toj pozi.Cesto odglumim orgazam da ga nebi razocarala jer se on zaista trudi,i jako da volim.On je samnom odusevljen,kaze da sam ja najbolja u krevetu,da sam njegova"kraljica sexa",pa kako onda da mu kazem da ne uzivam uvek.Prelepo se ljubi,mazi,odlican mu rucni rad i tehnika jezikom,ali opet taj sex...Cesto vodimo ljubav,a ja u proseku dozivim orgazam samo jednom mesecno,dok svaki drugi put odglumim.Jednom sam mu rekla sa ne dozivljavam orgazam,jako se zabrinuo,razocarao,danima je plakao,izbegavao je da vodi ljubav samnom,povredila sam mu muskost.Kada se samozadovoljavam uvek dostignem orgazam,brzo i uspesno,i visestruki cak,tako da nisam frigidna,a li zaista neznam kakav je to problem u sexu,probali smo sve,menjali poze,mesta,pravili romanticnu atmosferu,produzavali predigru,i opet nista.MM me uvek napali,uvek se ovlazim,prija mi sve,i osetim da mi tako malo fali da svrsim a uvek to malo nedostaje.Prosto budem na tren do orgazma,osecam valda da mi jos samo jedan pokret fali,i nista odjednom se ohladim,sve padne u vodu,sex se produzi...Imam osecaj da bi on mogao da svrsi 4-5 puta dok se ja ne priblizim svom prvom putu
|