USTIPCI >
Sastojci:
Uputstvo:
Ustipci mogu se jesti uy pastetu, pavlaku, ajvar, kajmak, sir, krem, dzem, secer...
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
PIZZA KIFLICE >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
supljikave krofne >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
KREKERI ZA DIJABETICARE >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovaj recep je za dijabeticare, posto sam ja jedan od njih :) Nekad koristim razeno brasno, integralno ili neko drugo pogodno za dijabeticare, stavim skoro uvek manje ulja. A odlicni su za uzine izmedju obroka, meni su dovoljna 2-3 komada.
I naravno sveze iscedjen sok.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Gibanica od makarona >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kolač sa suvim voćem >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kolači sa suvim šljivama i medom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Medena štrudla sa orasima >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
SLANI KREKERI >
Sastojci:
Uputstvo:
Testo može ostati i duže u frižideru, može čak i celu noć.
Ostaviti da se ohlade posle pečenja, mogu stajati dugo i jako su ukusni.
Mogu biti se jesti i sa nekim namazom.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Knedle (gomboce) sa višnjama >
Sastojci:
Uputstvo:
Ukoliko ne želite da punite knedlice možete ih smo vaditi kašikom i stavljati u provrelu vodu, pa ih samo prelijte voćnim prelivom.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
lisnati krosani >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept