Kremasta fantazija >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kremasti kolač >
Sastojci:
Uputstvo:
Od preostalih belanaca sam napravila puslice
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kriške sa orasima i suvim grožđem >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Krostata sa breskvama >
Sastojci:
*listato testo (samrznuto iz prodavnice)* sveze breskve (moze i one iz kompota, ako pravite zimi)* pola litre slatke pavlake* 3 zumanceta* 2 kesice vanili secera* par kasika dzema od breskve (moze i neki drugi)* 2-3 kasike ruma (zavisi za koga pravite)
Uputstvo:
Listnato testo kojeg smo kupili pustimo da se odmrzne i razvucemo da bude vece nego tepsija u kojoj pecemo. Stavimo ga u tepsiju tako da ima rubove na straicama tepsije. Po celoj povrsii testa napravimo rupe sa viljuskom. Marmeladu stavimo u soljicu i pomesamo ih sa pravim rumom ili ekstraktom ruma i promesamo. Smesu razmazemo po testu.Breskve nasecemo na dve polutke i isecemo ih na polukruzne komade. Naredjamo ih po testu jedno pored drugog. Slatku pavlaku rucno promesamo sa vanilinim secerom i zumancetom i smesu prelijemo preko testa. Predhodno trebamo rernu da ugrejemo na 180°c i pečemo otprilike 40 minuta. Voila :)
P.s. Ova poslastica je takodje primerna za secerase jedino je potrebo zameniti marmeladu sa dijabeticnom.
p.p.s Ako volite mozete pre stavljanja pavlake pospipati malo cimeta na breskve.
Vreme pripreme: 60 minuta
<< Sakrij recept
Kuglice iz Cake popsa za desert! >
Sastojci:
Uputstvo:
Možete ih peći i u klasičnim modlicama.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kuglice sa b3lom cokoladom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kuglice sa marcipanom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kuglice sa trešnjama >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
kuglof od sira i narandže >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kuglof s malinama >
Sastojci:
Uputstvo:
Maline dobro oprati i staviti na kuhinjski papir da se dobro ocede.Dodati 2 kašike brašna i 2 kašike griza,izmešati,naneti preko smese u kalupu i tako neće pasti na dno kalupa
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept