JAFFA KEKS I JAGODE U ŠLAGU >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
jagoda smoothie >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jagode u oblandi >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Janina torta >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavan kolač od jabuka >
Sastojci:
Uputstvo:
Za mene je najveća čar ovog kolača što ga uvek pripremam sa decom jer ne zahteva neke posebne korake,a deca jako vole da sipaju i mešaju sastojke, pre nego što ga smažu! Kolač je lagan i zbog toga je pogodan i za decu i za trudnice.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavan kolač sa čokoladom >
Sastojci:
Uputstvo:
Ukoliko se pravi varijanta bez voća onda se preliv pravi na sledeći način
U 100 ml mleka rastopiti 10 (ja stavljam manje) kašika šećera. Tome dodati 50 g putera i 200 g čokolade.
Kada se kolač ispeče preliti ga ovim prelivom.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavni biskvit >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovaj biskvit mozete da jedete ovako, da ga umacete u cokoladu, ili da ga presecete na pola i dobijete kore za torru a izmedju stavljate fil po zelji.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavni cake pops >
Sastojci:
Uputstvo:
Posto se prave da vrlo jednostavan nacin mozete slobodno ukljuciti decu u pravljenju njihovog omiljenog kolaca.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavni keksići >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jednostavni recept za domace toblerone >
Sastojci:
Uputstvo:
Kada se doda mleko u prahu moguce je smesu podeliti na dva dela- u jedan narendati 50g crne cokolade, a u drugi 50g bele cokolade. Istovremeno ih sipati u kalup.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jogi baklava sa visnjama >
Sastojci:
Uputstvo:
Uz ovakav ukusan vocni kolac,prakticno je posluziti casu rashladjene limunade!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Jogurt pita sa narandžama >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovaj fil će vam se činiti jaaako tečan, to je normalno, tokom pečenja će se on stisnuti. Čak i kad izvadite kolač iz rerne, pomislićete da nije dovoljno pečen jer se mrdanjem pleha šeta. Ne brinite, kada se ohladi, biće savršen, kremast i topiće se u ustima!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept