Čokoladni rolat >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Čokoladno - rum bombice >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
ČOKOLADNO IZNENADJENJE >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Ćerkini keksići >
Sastojci:
Uputstvo:
Možete ga prilagoditi svom ukusu i dodati vaše omiljene sastojke u testo.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Damen kapric bez oraha >
Sastojci:
Uputstvo:
U originalnom receptu ide 150gr mlevenih oraha koji se delom pospu preko pekmeza a delom odgore preko šama.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Desert od pirinča i višanja >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovaj preliv je nastao iz onoga šta sam imala u kući. Jednako bi bio lep i sa lešnicima, bademima, orasima, šta god imate.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Desert sa jagodama, mlevenim keksom i jogurtom >
Sastojci:
Uputstvo:
Stavite vaše omiljeno voće i uživajte!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Desert u čaši >
Sastojci:
Uputstvo:
Desert možete rashladiti,a ni ne morate-podjednako je ukusan kada se odmah posluži,kao i kada je rashlađen.Prijatno!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dezert u čaši >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dijetalna panna cotta >
Sastojci:
Uputstvo:
Voće možete staviti u masu, ili napraviti sos od njega pa preliti panna cottu. Ja sipam masu u modle za puding ili činije, a od voća, pogotovo ako nemam sveže napravim preliv. Ovo na slici su trešnje iz zamrzivača, kašika šećera, malo cimeta, ruma i vode, prokuvano..
Ako želite da kremicu izvadite iz činije, pažljivo odvojite ivice od činije ili činiju potopite na 10ak sekundi u vrelu vodu pa prevrnite na tanjir.
Ja koristim biljnu slatku pavlaku. šećer se može zameniti zasladjivačem, a tada je to prava "light" verzija prave panakote.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Doboš rolat >
Sastojci:
Uputstvo:
Količinski se ne dobija dosta,zato slobodno duplirajte sastojke i za rolat,a i za fil.Rolat pecite u veći pleh.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept