Neskvik torta >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kolac sa visnjama >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Lenja Snaša >
Sastojci:
Uputstvo:
Najbolje bi bilo postepeno dodavati slag u deo sa plazmom i jagodama i na taj nacin sami odredjujete gustinu sadrzaja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Limun beli kolač >
Sastojci:
Uputstvo:
Ponekad preko kolaca stavim i glazuru od cokolade. Savrseno ispadne.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Medeno, medenije srce >
Sastojci:
Uputstvo:
Umesto dzema od kajsija mozete koristiti i od sljiva.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Nutella oblanda >
Sastojci:
Uputstvo:
Ovo je standardan recept za cokoladnu oblandu, s'tim sto umesto cokolade stavljamo nutellu. S obzirom da je nutella veoma.slatka stavljamo je malo manje nego cokolade inace.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Slatko od dunja sa orasima >
Sastojci:
Uputstvo:
Ukoliko zelite da napravite ovo slatko kao deo zimnice da bude mozete dodati i jedan limuntus za vreme kuvanja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pekmez od kajsija >
Sastojci:
Uputstvo:
Kuvanje pekmeza jeste malo zahtevnije jer podrazimeva nekoliko sati da stojite pored sporeta i konstantno mesate. Takodje, posto se kuva na jacoj vatri obicno prska okolo i nakon kuvanja potrebno je detaljno srediti kuhinju. Ali, sve ovo vredi kada se zna koji rezultat je na krsju zagarantovan, to je neprevazidjeni ukus domaceg pekmeza. Prste da polizes!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Salčići >
Sastojci:
Uputstvo:
Za filovanje koristim pekmez od kajsije. Kolaci su preukusni.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Slatko od smokve >
Sastojci:
Uputstvo:
Ukoliko pravite vecu kolicinu i za zimnicu, stavite limuntus.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pekmez od kajsije iz rerne >
Sastojci:
Uputstvo:
Vanilin secer, cimet i rum daju poseban ukus pekmezu ali ako niste ljubitelj moze i bez njih.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept