1 - 12 recepti iz 49 | Stranica: | | 1 | 2 | 3 | ... | >> | 5 |
pečena riba Zubatac >
Sastojci:
Uputstvo:
deci dobro očistite od koščica i sitnih iglica
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Bolonjeze sa tunjevinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Začine prilagodite sopstvenom ukusu!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Delijaski Punjeni lignji (kalamari) >
Sastojci:
* 20 kom lignja (može se nači u ribarnici, samo nek vam ih ociste)* prsuta ili neko drugo suvo meso* 20 kom mozarellinih kuglica* malo veca kasika kisele pavlake* peršun* bosiljak* origano* narendan kackavalj (neki koji se dobro topi) * maslinovo ulje* so i biber*
Uputstvo:
Kao sto sam rekla najlakse je da kupite u ribarnici vec ociscene lignje odnosno kalamare. Narendate mocarelu i kackavalj, prsutu ili suvo meso nasecete na kockice, sa svim tim smutite kiselu pavlaku i zacinite sa zacinima po ukusu. Napunite kalamare i zatvorite ih sa cackalicom. U teflonsku ponvu ili na zar stavite malo maslinovog ulja i popecete kalamare. Uz ovo mozete da posluzite peceni krompir, tartar sos i salatu.
Prijatno :)
Vreme pripreme: 60 minuta
<< Sakrij recept
Dimljena losos pastrmka iz rerne >
Sastojci:
Uputstvo:
Riba će biti sočna ako je prethodno kratko prokuvate pa tek onda zapečete!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dimljena pastrmka >
Sastojci:
Uputstvo:
Posuti marinadom za ribu, onom klasičnom od belog luka, peršuna, limunovog soka i maslinovog ulja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dimljeni losos sa povrćem >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Domaca sardina >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Domaca sardina >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Fileti oslića >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Fileti oslića >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept