25 - 36 recepti iz 49 | Stranica: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
plodovi mora >
Sastojci:
Uputstvo:
morske plodove ne treba ponovo zamrzavati jedu se odmah pripremljeni
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
pečena riba Zubatac >
Sastojci:
Uputstvo:
deci dobro očistite od koščica i sitnih iglica
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
skusa >
Sastojci:
Uputstvo:
ova riba je meni najlepsa na rostilju ali ni u rerni nije lose :D
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
PRZENI OSLIC >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Oslić na alaski način >
Sastojci:
Uputstvo:
Po želji posuti seckanim belim lukom
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dimljena pastrmka >
Sastojci:
Uputstvo:
Posuti marinadom za ribu, onom klasičnom od belog luka, peršuna, limunovog soka i maslinovog ulja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Oslic i saran >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Riblja čorba od šarana >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako volite gušće, razmutite malo brašna u vodi i dodajte pred kraj kuvanja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kukuruzna tunjevina >
Sastojci:
Uputstvo:
Apsolutno svi navedeni sastojci koji se koriste u pripremi gore navedenog brzog i lakog jela su zdravi i poželjni u svakoj ishrani pa i dijeti. Kukuruz zbog skroba, ulje tune i sama tuna, zdravi su i preporučljivi za svaki vid zdrave kuhinje, a začin C po želji koristiti umesto soli i ostalih začina i na taj način jelu dodati pikantan a zdrav ukus!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pecenio oslic >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
vekna od tunjevine >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Paprikaš sa dimljenom ribom >
Sastojci:
Uputstvo:
Ribu možete pripremiti prethodno veče. Ja je prokuvam par minuta.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept