13 - 24 recepti iz 49 | Stranica: | | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | >> | 5 |
Pecenio oslic >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Kukuruzna tunjevina >
Sastojci:
Uputstvo:
Apsolutno svi navedeni sastojci koji se koriste u pripremi gore navedenog brzog i lakog jela su zdravi i poželjni u svakoj ishrani pa i dijeti. Kukuruz zbog skroba, ulje tune i sama tuna, zdravi su i preporučljivi za svaki vid zdrave kuhinje, a začin C po želji koristiti umesto soli i ostalih začina i na taj način jelu dodati pikantan a zdrav ukus!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Riblja čorba od šarana >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako volite gušće, razmutite malo brašna u vodi i dodajte pred kraj kuvanja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Oslic i saran >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Dimljena pastrmka >
Sastojci:
Uputstvo:
Posuti marinadom za ribu, onom klasičnom od belog luka, peršuna, limunovog soka i maslinovog ulja.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Oslić na alaski način >
Sastojci:
Uputstvo:
Po želji posuti seckanim belim lukom
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
PRZENI OSLIC >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
skusa >
Sastojci:
Uputstvo:
ova riba je meni najlepsa na rostilju ali ni u rerni nije lose :D
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
pečena riba Zubatac >
Sastojci:
Uputstvo:
deci dobro očistite od koščica i sitnih iglica
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
plodovi mora >
Sastojci:
Uputstvo:
morske plodove ne treba ponovo zamrzavati jedu se odmah pripremljeni
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pastrmka u belom vinu >
Sastojci:
Uputstvo:
Najbolje je ribu posoliti krupnom morskom solju. Nemojte se bojati da stavite i više soli. Ribu nikako ne možete presoliti.
Uz ribu možete serivirati krompir salatu.
Pastrmka je odlična za decu jer je jedina riba koja živi isključivo u čistoj i nezagađenoj vodi.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Bolonjeze sa tunjevinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Začine prilagodite sopstvenom ukusu!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept