Svinjetina sa barenim krompirom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Svinjetina sa povrcem >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
svinjski file sa krompirom i paradajzom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Svinjski file sa povrcem >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
svinjski vrat po mom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Svinjski vrat sa senfom >
Sastojci:
Uputstvo:
Idealne uz pirinač ili pire krompir.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Šareni pilav >
Sastojci:
300 g pirinča, glavica crnog luka, mala konzerva šampinjona, 3 šargarepe, pileće meso, začini: 2 kocke za kokošju supu, vegeta, biber
Uputstvo:
Pripremiti šerpicu supe sa dve kokošje kocke.
U drugoj posudi propržiti sitno iseckan luk, dodati očišćen pirinač i pržiti. Dodati Vegetu, biber i pileće meso. Doliti supe i kuvati na tihoj vatri, dok se pirinač skoro ne skuva. Probati da li je dovoljno slano.
U trećoj posudi na malo isprženog luka izdinstati šargarepu i šampinjone. Zaliti šoljom supe, dodati Vegetu i ostaviti da se kuva.
Posle 15 minuta dodati šargarepu i šampinjone pirinču, sve izmešati i staviti u vatrostalnu posudu. Po potrebi dodati još malo supe i staviti u rernu da se zapeče.
Vreme pripreme: 60 minuta
<< Sakrij recept
Šnicle i krompir >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Šnicle od vrata sa pirinčem >
Sastojci:
Uputstvo:
Može bilo koje meso, pileće, ćureće, teleće...
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Šnicle sa semenkama >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Šnicle u sosu od mirođije >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept