Konak piletina >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
PILECA DzIGERICA U PARADAJZ SOSU >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Lazanje >
Sastojci:
Uputstvo:
Pravila sam i sa seckanim belim mesom, bude odlično. Može se staviti manje mesa, a dodati seckanog povrća (šargarepa, tikvica, plavi paradajz...) ili šampinjoni. Pustite mašti na volju i uživajte!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Šunka u pivu >
Sastojci:
Uputstvo:
Umesto šunke može se koristiti suva butkica ili kolenica. Najlepše je kad se služi uz zelenu salatu.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Moj Gulas od junetine sa C zacinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Na kesici je naznaceno krace vreme spremanja ali sam ja ipak produzila vreme krckanja. Isto tako mozete povecati kolicinu svezih sampinjona sto cu ja naredni put sigurno uraditi :)
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
oljine rolovane snicle >
Sastojci:
Uputstvo:
Umesto prsute mozete pecenicu ili sunku ko kako voli.
Ovo je jedno od najcesce spremanih jela u mojoj porodici i svi ga volimo, uz njega je peceni krompir prethodno uvaljan u ulje i vegetu idealan dodatak
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pile na kilogramu soli >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako želite da ima miris limuna, možete prethodno kratko prokuvati limun, izbockati ga viljuškom i staviti u unutrašnjost pileta.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
SNICLE SA RUZMARINOM >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
BATACI U SAFTU >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Belo meso u konrnfleksu >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pita sa mesom i pivom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pilav sa teletinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Kad želite i ručak i skitnju, upotrebite ovaj receptić!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept