1 - 12 recepti iz 107 | Stranica: | | 1 | 2 | 3 | ... | >> | 9 |
Potaz od tikvica >
Sastojci:
Uputstvo:
Po zelji mozete staviti i sargarepu, Pavlaku za kuvanje i persun. A mozete da pravite i bebama samo bez zacina.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Corba sa belim mesom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
BELA CORBA OD PILECIH BUBACA >
Sastojci:
Uputstvo:
idealno za sve uzraste
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Mladi kupus sa junetinom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
PILECA SUPA SA GRIZ KNEDLAMA >
Sastojci:
Uputstvo:
za sve prilike..em zdravo..em ukusno
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Supa sa knedlama >
Sastojci:
Uputstvo:
Supu sluziti dok je vruca
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Pileca corbica >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Povrcni Kuskus >
Sastojci:
Uputstvo:
Ova lagana corbica je izuzetno zdrava i puna vitamina , te se preporucuje i deci i trudnicama .
Moze se koristiti i kao predjelo , ali i kao glavno jelo je idealno ko voli laganu hranu .
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Vitaminska bomba >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Paradajz supa >
Sastojci:
Uputstvo:
Ja obozavam u svoj tanjir u ovu supicu staviti kasicicu secera . SLano,slatko kiselkast ukus - predobro !
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Čorba od šampinjona >
Sastojci:
Uputstvo:
Leti je dovoljna da zameni obrok, zimi je super kalorična, zdrava i može da vas zagreje. Čorba za svako godišnje doba! Mladi luk može da se zameni sa malo praziluka.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Praziluk čorba >
Sastojci:
Uputstvo:
U čorbu pre serviranja možete dodati kašiku pavlake ili milerama, ako tako volite, ali čorba i bez toga ima vrlo karakterističan ukus. Ako volite da se "igrate" sa začinima, pri začinjavanju na početku, možete staviti malo bosiljka, peršuna i timijana. Igrajte se ukusima, uvek bude lepše i drugačije!
Ponekad ovu čorbu pravim uz dodatak mlevenog mesa i smese za praziluk čorbu koju mi tetka donese iz Nemačke. Kako god praziluk je veoma ukusan i ovu čorbu vredi probati na bilo koji način.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept