cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Vodeni i mlečni kefir

clock-img

23.05.2016, 01:33

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Pošto sam ukucala u pretragu reč kefir i nije mi izbacilo da ima tema o ovome, htela sam da napravim jednu temu za ove ''ljubimce'' i da pišemo iskustva sa ovim zrncima. Ja imam mlečni kefir već dosta dugo, obožavamo ga svi u kući. Pijemo ga umesto jogurta i niko nema probavne smetnje od njega, jako nam svima prija.

Danas sam dobila i vodeni kefir, sa kojim još nisam upoznata šta i kako, o njemu ću morati još puno da naučim. Sutra ću pisati o mlečnom kefiru, a ako imate neko iskustva sa vodenim, na šta treba paziti i kako utiče na vas slobodno pišite.

clock-img

23.05.2016, 23:41

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Zar niko ne konzumira kefire? user posted image

clock-img

25.05.2016, 12:21

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Bubi, ja pijem kefir, ali do sad sam koristila samo onaj kupovni. Volela bih da počnem i sama da ga pravim, tako da piši, slušam user posted image Što se vodenog tiče, ne znam baš ništa o njemu, žao mi je.

clock-img

16.08.2016, 00:32

clock-img

Purple Orchid

pencil-img

10

Bubice, i ja redovno pravim mlecni kefir, ali nista ne znam o vodenom. Imam viska zrnaca, ako nekome treba neka se javi.

clock-img

16.08.2016, 00:37

clock-img

World

pencil-img

4234

I ja pravim mliječni. Za vodeni znam da mu treba šećera da se hrani, to je sve. Nisam ga probala nikad.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.