cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tata kao pomoć pri dojenju

clock-img

28.11.2008, 10:59

clock-img

Anoniman

• Da li je dojenje najbolji način za ishranu naše bebe?
  • Imam osećaj da moja žena ceo dan doji naše dete, osećam se zapostavljeno. Da li je to normalno?
  • Da li mogu da budem od pomoći pri dojenju?
  • Kako da pomažem svojoj ženi pri dojenju?

To su osnovna pitanja koja se javljaju u ovom textu KLIK

Nisam imala utisak da je moj muž imao osećaj zapostavljenosti dok sam dojila. Šta više, čak i kada sam, zbog groznih ragada, razmišljala o prekidu dojenja (što se na kraju i desilo), on je stalno govorio da je ipak bolje da dojim koliko god mogu nego da ga hranimo veštačkim mlekom. I u tom periodu odvikavanja od dojke sam izmlazala mleko, i suprug ga je često hranio na flašicu. Kakva su vaša iskustva?

• clock-img

02.12.2008, 12:34

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.12.2008, 12:56

clock-img

Talambuke

pencil-img

15

Ja se ne osecam zapostavljeno,samo mi neki put dodje da se i ja prikljucim bebi
    pa da sisamo zajedno.

clock-img

02.12.2008, 12:57

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

02.12.2008, 13:21

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Talambuke, a da okrenemo situaciju pa mi tebi nabavimo one muške veštačke grudi sa mlekom, da i ti podojiš bebu?
    Ne bi volela da si zapostavljen... user posted image

clock-img

02.12.2008, 13:28

clock-img

Anoniman

hahaha, jesi video to? Idi OVDE KLIK

user posted image

clock-img

02.12.2008, 13:29

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ček, da mu olakšam posao user posted image

Man Boobs - mozda deluje glupo ali ovaj super proizvod ucvrscuje vezu oca sa detetom, otac konacno dobija toliko zeljenu sansu da cak i kod hranjenja pomogne majci , plus ako nosi vestacke grudi i kad ide u kafanu - nece morati da plati sam sebi pice.

user posted image

clock-img

02.12.2008, 13:40

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.12.2008, 13:41

clock-img

Talambuke

pencil-img

15

pa i nisu tako lose sike.user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 13:43

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Meni je recimo muž dosta pomagao pri dojenju. Značilo mi je puno već to, da mi je pomogao da dobro namestim blizance (VIDI OVU TEMU) i to je meni već mnogo značilo.

A da li je muškarac zapostavljen, kada majka ima bliski kontakt sa svojom bebom... najbolje kažu muškarci sami.