cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sve ređa u vozić

clock-img

09.02.2009, 11:48

clock-img

Anoniman

Mislila sam faza... bojim se da je opsednutost! user posted image

Počelo je pre nekih pola godine, i traje i dalje. Sve, ali shvatite, SVE ređa u vozić. Daljinske, kockice, cipele, majce, flaše, čaše... SVE ŠTO NAĐE, POSLAŽE U VOZIĆ i onda počinje "ćihu-ćihu-ćihu-hu-huuuuuuuu"... Dokle će to da traje? user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image user posted image user posted image
Eh draga kad saznaš koliko traje javi i namauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

21.03.2009, 13:50

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

ne vidim nista lose u tome sto dete slaze nesto u vozic ili na bilo koji drugi nacin, smatram da mu se i na taj nacin razvija osecaj za neki red i kreativnost.. i moj sin to radi, poslaze igracke u neki niz, ili zivotinjice okrene na istu stranu.. probacu da stavim sliku

clock-img

21.03.2009, 14:33

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

evo je slicica
user posted image

clock-img

21.03.2009, 14:56

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image   Jesu "u ćošku"? user posted image

clock-img

21.03.2009, 15:12

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Naša mala Maja slaže sve živo tako u red, ali ne radi pored ćihu ćihu... nego izgleda voli kad su stvari složene.

Najsmešnije mi je kad se kupaju... Marko ruši šampone u kadu, ona ih uzima i slaže nazad. U red!
user posted image user posted image

clock-img

21.03.2009, 15:52

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

jesu taso user posted image
gupi, vidis kako se vec od malena zna ko je musko a ko zensko?

clock-img

21.03.2009, 16:01

clock-img

Anoniman

user posted image

Moje dete još viče i ćihu ćihu... Nije da me to brine, nego mi je smešno, a i već dugo ga drži.

clock-img

10.08.2009, 13:17

clock-img

Anoniman

Još uvek nismo prerasli voz.

Sada štipaljke ređa u voz, i nespojivo pomoću gumice spaja (u voz). user posted image  user posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image