cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sloppy Joes-Musavi Dzo

  
clock-img

23.10.2011, 17:16

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Sloppy Joes-Musavi Dzo

500g mlevene junetine (ili drugo meso)
1 mali luk, iseckan
1 konzerva sosa od paradajza (ili seckanog paradajza, oko 300ml)
1 kasika sirceta
1 kasika braon secera
1.5 kasicica chili praha
1 kasicica Worchestershire sosa
1/4 kasicice celera u prahu (ja u sve recepte stavim sveze seckan celer umesto praha)
1/2 kasicice soli

Sir u snitama po zelji, zemicke

Meso izdinstati na luku i dodati ostale sastojke i jos malo lagano kuvati.  Sluziti na zemickama sa sirom, po zelji. 


user posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 23.10.2011 17:26:41 >

clock-img

23.10.2011, 17:24

clock-img

Anoniman

sta je to???

a da sad vidim lepo to izgleda

< Poruku je uredio aussie -- 23.10.2011 17:36:22 >

clock-img

23.10.2011, 17:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ohohohoho, al ce mm da uziva. Ja cu samo da izbacim celer i da krknem gaudu. Pozlice mu, garant.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.10.2011, 17:37

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  svi kazu da je jaaako ukusno: ja moram priznati da ga nisam nikad jela.  Ovde se prodaje vec gotov, u konzervi.  Warm up and serveuser posted image   A naravno, domaca verzija je podjednako laka i brza....

clock-img

23.10.2011, 17:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Meni deluje bas super a vecito gledam po nekim filmovima kako se umusave kad to jedu, pa me bas kopkalo kako se pravi.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.10.2011, 17:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja cu ovo obavezno probati, samo da povadim sudove iz kutija za selidbu user posted image

A je l'' bude mnogo ljuto, obzirom da mi se cini da je jak sos plus ide i kasicica i po cilija?


< Poruku je uredio pepeljuga -- 23.10.2011 17:43:21 >


_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

23.10.2011, 17:43

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Moracu i ja da probam nema drugeuser posted image   mada, nije to neko "debelo" jelo, minus masni sir i hleb?  Moze to uz integralni hleb i salatuuser posted image

clock-img

23.10.2011, 18:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

pepeljuga: posto sve krckas zajedno, mozes staviti malo chilija pa probati i dodati jos po zelji.  Ja bih u ovo definitivno jos stavila i seckane paprike, babure, ne ljute, mislim da bi lepo islo...

clock-img

23.10.2011, 21:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja ne volim papriku, a ljuto nije problem jer mm voli a i ja samo ako je umereno, pa ako je tako sa kasicicom i po, taman odgovara user posted image

_____________________________

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

24.10.2011, 09:16

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Može li umesto čilija u prahu ljuta aleva paprika? Dođe mu na isto?

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.10.2011, 09:18

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

dodje mu user posted image  a i ne moraš ljuto ako ne želiš...meni je ovo jelo jedno od onih koje možeš kako hoćeš user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

30.10.2011, 18:09

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mina: jesi li pravila za muza?

clock-img

30.10.2011, 18:11

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nisam, prvo je na redu bila Olgina svinjetina sa dunjama. Musavog cu sledece nedelje.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

30.10.2011, 18:14

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pisi kad probate, bas me zanima kakvo jeuser posted image

clock-img

31.10.2011, 16:40

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Zna li neko gde ima ovih zemicki sto su mekane kao ove u Meku? taman za ovaj recepAt user posted image a pravicu za koji dan kad sveki ode u selo user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

04.11.2011, 19:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ne znam maslacakuser posted image  Mozda se javi neka zenica iz BG pa da ti kazeuser posted image

clock-img

04.11.2011, 20:31

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I dalje odlazem ovaj recep, kupila sam skampe za vikend rucak.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

04.11.2011, 20:47

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

probala sam Olgin but sa dunjama kod mene je bilo sa kruskama i super je,ali da li neko zna di ima ovih zemicki ??? user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

04.11.2011, 21:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

A ja jedva cekam da cujem kakvo je-ni ja nisam pravila..

Veceras pravim ovo sa svinjetinom i kruskama (nisam nasla ovde dunje).  Mina: jel ti znas gde ima zemicki na taj fazon, sa susamom?

IZVORNA PORUKA: minavb

I dalje odlazem ovaj recep, kupila sam skampe za vikend rucak.

clock-img

04.11.2011, 22:02

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ima kod nas svuda da se kupe zemicke ali nemaju taj smek kao u meku user posted image

clock-img

04.11.2011, 22:04

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

nase su te glupe i grozne i suve ,one iz meka bih jela i prazne user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

04.11.2011, 22:05

clock-img

Anoniman

Ima negde recept kako da se naprave te kao iz meka, sad ću iščeprkati pa ću vam postaviti, moram da prepišem user posted image

clock-img

04.11.2011, 22:17

clock-img

Anoniman

Sastojci:
500g brašna
50g susama
1 svež kvasac
250ml mleka
1 kašika šećera
6 kašika ulja
so i mleveni crni biber

U toplo mleko dodamo kvasac, šećer, posolimo i mešamo dok se kvasac ne rastopi. U sud sa brašnom dodamo uje, narasli kvasac i rukom umesimo testo. Prekrijemo testo kuhinjskom krpom i ostavimo oko 30 minuta da naraste. Na pobrašnjenoj radnoj površini premesimo naraslo testo i isečemo na 8 jednakih delova. Od svakog dela formiramo jufku a zatim pomoću oklagije razvučemo okrugle forme. Poređamo forme u tepsiju i ostavimo da narastu.
Kada su narasle, stavljamo ih u šerpu sa provrelom vodom. POsle 2-3 minuta kuvanja vadimo ih rešetkastom kašikom i poređamo na činiju obloženu kuhinjskom krpom. Zatim ih ređamo na nauljenu tepsiju , pospemo susamom i pečemo 30 minuta na 180 stepeni.

clock-img

04.11.2011, 22:18

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

to sister!!! user posted image user posted image

clock-img

05.11.2011, 13:20

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

juuhuuu!!! user posted image user posted image

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"