cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Razgovori mama 12/24

clock-img

30.11.2024, 15:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Drage mame, stigao nam je Decembar!!!

Pošto teme ovog tipa koristimo samo za ćaskanje,molim vas da konkretna pitanja o roditeljstvu postavljate u za to određenim temama.Ako se ta pravila budu kršila chat teme cemo zaključavati. Tome u prilog predlažemo da procitate Klik

clock-img

01.12.2024, 10:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Da se zapljunem u novu temu. A i slabo zene piset_e.
Mi smo dobro. Ovaj sad decembar ce da nas ubije obavezama za kraj godine.
Puno pozdrava

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 1.12.2024 12:05:26 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.12.2024, 10:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Dobar dan. Moj sin je noćas slavio rođendan kući sa društvom. Mi spavali kod prijatelja. Sad se tek polako razilaze 😂 doneli im doručak i slušamo tinejdžere 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.12.2024, 11:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Dobar dan i od mene.Stigao nam je decembar.Uživajte u ostatku dana.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

02.12.2024, 16:47

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Dobro vece😃 mame kako ste? Nema me bas dugo uzele se ćaskanje sa Vama.

clock-img

03.12.2024, 07:57

clock-img

Kata90

pencil-img

3300

Pozdrav mame,nestihoh pisati.Puno obaveza,uskoro Ogijev rodjendan pa se spremamo i za to.Jelku smo okitili za vikend i to sam rešila,mali se ne odvaja od nje samo bi da skida kugle😁 Radujem se praznicima.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

05.12.2024, 07:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Jutro! Nigde nikog, gde ste? Ja na poslu, a glavobolja opet. Bas me nervira. Imam i obaveza danas, pih. 

clock-img

05.12.2024, 08:11

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Dobro jutro.Ja sam tu uvek.Ni meni nije dobro,ali da ne mračim.Biće bolje.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

05.12.2024, 09:23

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Jutro. I mene glava boli danima.
Sunce nismo videli ima nedelja sto od magle sto od zagadjenja. Vazdugh je uzasan.

Nadam se snegu da malo popravi raspolozenje.

clock-img

05.12.2024, 15:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34339

Šta je to sa glavama, i mene boli već dve nedelje. Svako jutro ustanem sa glavoboljom, više mi se smučilo.

Za vikend me i stomak mučio, Marka isto danima boli stomak i glava. Užas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

08.12.2024, 10:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Dobro jutro. Ja sam se srodila sa glavoboljom, retko kad me ne boli 🥺
Sta radite, mame? 

clock-img

08.12.2024, 10:24

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Ćao Ivana.Mene ne muči glava,već kičma,visoki otkucaji(i da ne nabrajam,poduži je spisak🙄).Sedoh da vidim šta ima novo,pa odoh u kuhinju.Kasnije da peglam.Juče smo okitili jelku.Uživajte u ostatku dana.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

08.12.2024, 13:03

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Mi cemo jelku sledeći vikend. Ne verujem da ću stići tokom nedelje. 

clock-img

08.12.2024, 21:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Dobro vece. Gde ste? Ja nikako da se javim. Zdravi smo svi sto je najbitnije. Juce sam imala nastup sa Japankama. Mm je S vodio na republicko takmicenje iz teorije muzike. Imala je 100 poena, maksimalnih. Sva je srecna. Deca su danas ceo dan ucila. Imaju dosta. Sad ce kraj polugodista.
Ususkala sam se i citam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

09.12.2024, 09:03

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Jutro [sm=kava

Jutro je takvo za samo skuvati caj i lezati ispred tv-a.

clock-img

10.12.2024, 11:42

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18872

Dobro jutro, mada je juče jutro bilo i lepše i "dobrije" 😂
Zalih cveće po kući, dete otušlo u školu na slikanje i vratilo se 😊
Gluvarim još pola sata pa da se radi. Sanjice, bravo za vas dve! Uvek se divim takvim posvećenostima! 👍👍👍

clock-img

10.12.2024, 12:25

clock-img

17 joka

pencil-img

10873

Eheej mamike  moje divne dRRugarice nisam vas zaboravila samo sam  u ludilo evo par meseci imali sno losih  perioda bas teskih poslednjih meseci  i jedino  dobro u ovoj godini jeste rodjenje nasih dugo cekanih princezica.Pokusavam  psihofizicki da se vratim  na staro ali  umor cini cuda.Definitivno sam resila da po eskime idemo  iduce god 🙃 Poceli smo planove  i ostalo 1 marta  pravimo  1vi rodjendan krstenje i vencanje .Devojke  previse zure u svet odraslih i bas sam tuzna zbog toga   sede sam  ustaju ,bauljaju   nemaju mira  , imamo po 2 zubica  i da to je tvrdoglavo na mamu haos jedan .Spavanje je gore nego na pocetku ziva sam mumija 😅  a bice veselo kad prohodaju....

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

10.12.2024, 12:40

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Joko,drago mi je kada se javiš.Prolaze dani,porasle vaše devojčice.Ljubim vas puno.❤️❤️

clock-img

10.12.2024, 20:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro jutro, mada je juče jutro bilo i lepše i "dobrije" 😂
Zalih cveće po kući, dete otušlo u školu na slikanje i vratilo se 😊
Gluvarim još pola sata pa da se radi. Sanjice, bravo za vas dve! Uvek se divim takvim posvećenostima! 👍👍👍

Iv, ona se bas svemu posvecuje. Takvo je dete. Za razliku od Teodore koja se oslanja na to sto sve moze i onda je skroz opustencija. Nece previse da se cima.

Pozdrav svima.

clock-img

12.12.2024, 20:42

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Dobro vece. Samo da vam mahnem. Bas sam nesto umorna 😒

clock-img

12.12.2024, 21:42

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Dobro vece devojke.Meni je ovaj period godine uvek turbo, a ove godine je spletom nekih okolnosti jos gore. Toliko sam umorna da ne mogu da docekam 31.12.,a onda cu do 17.01 da odmaram. Deci isto turbo u skoli, ali i oni finisiraju pa da se i oni malo opuste.. Nemam nista pametno da pisem jer poslednjih dana radim 10-11h dnevno, a ostatak vremena uvek ima sta po kuci da se radi, a onda valja biti malo i sa decom tako da sam posao-kuca-posao-kuca.. Obzirom da se slabo pise verujem da ste sve u slicnoj situaciji. Pozdravljam vas! 

clock-img

17.12.2024, 19:53

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Dobro veče.Tizi,turbo smo ovih dana.Mislim na sve vas.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

19.12.2024, 11:06

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Dobar dan. I ja sam umorna bas, svaki dan imamo nesto. Ne znam gde sam vise. A godišnji mi tek u maju 😁

clock-img

19.12.2024, 11:12

clock-img

flamingos

pencil-img

25438

Dobar dan.Nato,srećna slava tebi,kao i svima koji danas slave.Lep je dan.Sedoh da vam se javim,pa odoh u kuhunju.Pravim posne vanilice.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

20.12.2024, 16:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Dobro vece. U nasoj zemlji je haos. A ni u susednoj zemlji nista bolje.
Prosle nedelje sam bila u Zagrebu i jutros citam vesto o dogadjaju.

Kako ste vi?