cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Prirodni lek za Hlamidiju / Cistitis

clock-img

28.01.2009, 23:13

clock-img

jelana9

pencil-img

84

Ne zelim da ovo izgleda kao reklama,ali moram sa vama da podelim najbolji nacin,koji je meni pomogao.
Pre tri godine sam imala pobacaj zbog pada,a posle toga nikako nisam mogla da ostanem u drugom stanju.
Lekovima sam lecila Clamidiju,koja mi se vracala cetiri puta.Uz nju,pojavile su se i druge,cak sam od bolova izgubila skoro svest-na stolu u jednoj privatnoj klinici.
Rekla sam,nikad vise lekovi!

Pila sam belo vino i beli luka,koji je prirodni lek za klamidiju.

Recept:
Dva litra belog vina sipati u serpicu,i dodati cetiri glavice belog luka{obavezno sa opnom}.Sve to kuvati,dok ta kolicina se ne smanji na kolicinu jogurtske case.
Piti mlako.Jeste da je grozno ali deluje.
To cete piti jednom u mesec dana-cetiri meseca.

Cistitis sam lecila tako,sto sam svake veceri u casu iseckala glavicu belog luka i polila vodom.Ujutru sam pila tu vodu-sedam dana posebno.

Posle sam uzela terapiju kod Tesica,na bazi meda i mleca i cajeva.

Probajte...

< Poruku je uredio guppy RR -- 29.1.2009 9:42:36 >

clock-img

29.01.2009, 08:27

clock-img

Anoniman

Nemoj mi zameriti, ali mislim da ti naslov nije baš najprikladniji uz temu, ali guppy će da proceni. Očekivala sam da ćeš pisati o lekaru. Možda bi bilo bolje da se tema zove recimo "Prirodni lek za Hlamidiju i cistitis"... user posted image

Samo predlog.

clock-img

29.01.2009, 09:43

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Slažem se, promenila sam naziv teme.
Hvala za super recepte... da možemo da se lečimo sami ako zatreba user posted image user posted image

clock-img

29.01.2009, 11:58

clock-img

jelana9

pencil-img

84

Takva sam ja,pocnem sa jednom temom,zavrsim sa drugom.
I meni je palo na pamet da promenim naslov,ali je vec bilo kasno...

clock-img

29.01.2009, 12:01

clock-img

Anoniman

Kada otvaraš temu, i potvrdiš je, i nešto ti se na njoj ne sviđa, ideš na Uredi i promeniš. Naslov možeš promeniti sam ako je tvoja poruka prva i ako još niko nije odgovorio. U suprotnom naslov mora da menja guppy.