cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Prilozi uz meso - POMOC

  
clock-img

15.04.2010, 14:36

clock-img

Anoniman

Devojke,

ponestaje mi ideja ...

kad imate snicle ili odreske mesa koje ispecete ili isprzite...

sta sve moze uz prilog????

krompir przen, pire krompir, pecurkeuser posted image user posted image ....

sta jos ????




clock-img

15.04.2010, 14:37

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

pirinac,spanac,brokoli....

_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

15.04.2010, 14:39

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

makarone prelivene sosom od belog luka ili sos od 4 vrste sira ili sl :) ali pre prelivanja sosom obavezno ih nakon kuvanja malo proprziti u ulju u kome se spremalo meso, dobiju sjajnu aromu

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:41

clock-img

Anoniman

moj muz mrzi spanac.a ja volim...jeco ovo tvoje je zanimljivo...kako se pravi sos od belog luka?>??

proprzis kuvane makarone u ulju u kom se przilo meso???

ako te ne mrzi napisi ukratko...user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:41

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Pa npr mozes da napravis kao povrcnu muskaku imas recept pod letnja vecera, moze neki rizoto, moze npr ruska salata ili mozes napraviti knedle od hleba takodje recept ima na RR, hm onda mozes napraviti ako imas npr onaj modlicu za muffine ... Kupis listnato testo i odmrznes ga. Namazes modlicu za mafine sa nekom masnocom cisto da ti se na zalepi onda izseces testo i oblozis modlicu sa njim. Na to onda mozes staviti malo pavlake pomesane sa soljom i vlascem pa preko toga stavis svez paradajz i na vrhu neki rendani kackavalj i peces ... hm... sta bi jos moglo...

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

15.04.2010, 14:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

sos od belog luka kupi Alevin! Ja ga obozavam. Imaju i od mirodjije. Napravi se za 5min
Od 4 sira je dobar centroproizvodov.
Ako ne mozes da izadjes, onda predlazem sledece.
Izvadis meso iz tiganja, dodas malo ulja, ako je iscezlo svo na kome si przila meso. Skuvane i procedjene makaronice stavi u taj tiganj, ali prvo ga naravno malo zagrej. Proprzi ih par minuta. U to mozes dodati sir ili cak i slaninicu, kackavalj....ja zacine ne dodajem jer makarone upiju miris i ukus mesa.
Ako ne mozes da kupis neki od ovih soseva, onda mozes da napravis besamel sos.
Cak i bez ikakvog sosa je odlicno.

e sad, jos jedna mala caka. Ja meso uvek przim tako sto sipam malo ulja i vodu i onda se krcka. Onda pred kraj pustim da se malo zalepi za tiganj, minut-dva i sipam opet pola case vode. Voda to zalepljeno rastopi i meso dobije mnogo bolju aromu kad se iskrcka do kraja u toj tecnosti. Onda kad izvadim i dodam ulje i makaronice, sve to ima super aromu (za gurmane user posted image ). Od zacina u meso uvek stavljam isto: majcina dusica, vegeta i origano.

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:50

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

evo jos ideja za prilog:

- njoke
- grilovano povrće
- hleb isecen na sitno pa proprzen na puteru, da bude onako malo reš
- pečena paprika u ulju sa belim lukom


_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:50

clock-img

Anoniman

Varivo od graska, varivo od boranije, becar paprikas, proprzeno ili u vatrostalnoj posudi zapeceno povrce za duvec, krompir salata, pohovane tikvice, crveni sos od sampinjona...pirinac kuvan na luku zaliven supom iz kesice...sve se brzo praviuser posted image

clock-img

15.04.2010, 14:52

clock-img

Anoniman

ti si Jeco profi...

hvala...


clock-img

15.04.2010, 14:52

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a može i ovo, pravila sam to baš u nedelju

Propžiš malo spanać i crni luk, pa dodaš šolju pirinča, naliješ vodom i kad se sve to lepo iskrčka (da pirinač bude gotov), namažeš mali pleh uljem, izlij ovo u pleh, prelij umućenim jajetom sa mlekom i zapeci u rerni. To se služi sa pavlakom ili kiselim mlekom.

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:54

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a ako bi baš da se zezaš uvek mi padnu na pamet npr palačinke koje možeš da nafiluješ sirom i paprikom, slaninom...po volji, pa ih ispohuješ i lepo aranžiraš tanjir sa mesom user posted image

hoćeš još? (a ja na dijeti user posted image ) user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:56

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.04.2010, 14:58

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Jeca RR
hoćeš još? (a ja na dijeti user posted image ) user posted image



I feel your pain user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

15.04.2010, 14:58

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a setih se i ovoga:

proprži se crni i beli luk, malo, doda šargarepa na kolutiće i nalije vodom da se skuva. Odlično!

A naravno, neizostavne su pohovane tikvice, plavi paradajz....

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 14:59

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145


IZVORNA PORUKA: Delijagirl

IZVORNA PORUKA: Jeca RR
hoćeš još? (a ja na dijeti user posted image ) user posted image



I feel your pain user posted image user posted image user posted image user posted image




off topic, meni povrcni dan, rucala na poslu solju povrcne corbice i 200g krompir i blitvu. Lepo vidim svinjsku plećkicu na ekranu dok ovo kucam user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 15:00

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

a može i ovo, pravila sam to baš u nedelju

Propžiš malo spanać i crni luk, pa dodaš šolju pirinča, naliješ vodom i kad se sve to lepo iskrčka (da pirinač bude gotov), namažeš mali pleh uljem, izlij ovo u pleh, prelij umućenim jajetom sa mlekom i zapeci u rerni. To se služi sa pavlakom ili kiselim mlekom.



Eto meni danas ručka user posted image user posted image


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

15.04.2010, 15:01

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja moram sve ovo pisati u tefter, nikad ne znam šta da kuvam, a mrzim kada jedemo uvek jedno te isto. Ali ovo je off topic user posted image

_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

15.04.2010, 15:43

clock-img

Anoniman

opa...eto ideja za ceo april...

a ja ne smem grasak, boraniju....beba,grcevi..bla blauser posted image

clock-img

15.04.2010, 15:50

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ali sve ovo "moje" smeš user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.04.2010, 15:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ali sve ovo "moje" smeš user posted image



o yes and I will

clock-img

15.04.2010, 16:02

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Meni je prilog uz meso salata.user posted image
Moji predlozi, pored svih varijanti barenog povrca (frikomovo smrznuto, tikvice, sargarepa, blitva...)grilovane tikvice, patlidzan, grilovan celer, paprika, sve to isto mozes i da ispohujes, zapeces u rerni, napravis u crvenom ili belom sosu...Naredjas u vatrostalnu posudu red tikvica, pa red patlidzana, zalijes basamel sosicem i zapeces. Uz meso super a podseca na grcku kuhinju.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

15.04.2010, 17:06

clock-img

Anoniman

Rizi-bizi

clock-img

15.04.2010, 17:18

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Restovani krompir. 

_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

15.04.2010, 19:09

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

a može i ovo, pravila sam to baš u nedelju

Propžiš malo spanać i crni luk, pa dodaš šolju pirinča, naliješ vodom i kad se sve to lepo iskrčka (da pirinač bude gotov), namažeš mali pleh uljem, izlij ovo u pleh, prelij umućenim jajetom sa mlekom i zapeci u rerni. To se služi sa pavlakom ili kiselim mlekom.



Eto meni danas ručka user posted image user posted image



Pravila, odlično! Bravo Jeco!


_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

15.04.2010, 19:11

clock-img

Anoniman

MM voli da jede visnje sa pecenom prasetinom... user posted image user posted image