cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Preporučite restoran / kafanu

clock-img

20.09.2012, 10:41

clock-img

Anoniman

MOLIM DA SE U OVU TEMU NE STAVLJAJU LINKOVI NA UGOSTITELJSKE OBJEKTE, KAKO BI SE IZBEGLA REKLAMA.

Treba mi pomoć.

Da li neko može da mi preporuči restoran (ne mora biti mnogo fino, treba da ima da se baci nešto pod zub, da ima cuge) na relaciji NS - BG, bitno je da znate da postji mogućnost da se dogovore tamburaši za vreme ručka, pa do uveče, znači, još bolje ako za to ne mora da se extra plati nego da znate da tamo inače sviraju?

Bez linkova, samo ostavljajte ključne reči za Google. user posted image

Hvala

clock-img

20.09.2012, 10:44

clock-img

Anoniman

Npr, ja sam dobila preporuku za Sidro, Beška. 

clock-img

20.09.2012, 10:50

clock-img

Anoniman

Carda u Karlovcima, ona fensi, (sa puta NS-Indjija na semaforu levo), mislim da oni imaju vec i muziku da ti preporuce. Ona druga pored nje mislim da vise ne sluzi hranu, mada mozes proveriti.

clock-img

20.09.2012, 10:52

clock-img

Anoniman

Bila sam u Karlovcima u toj Čardi, nije loša, mada sam ja bila samo u jednom delu, a ona je baš velika.

clock-img

02.10.2012, 08:56

clock-img

Anoniman

Ja povremeno idem u Sidro u Bešku i odlična je klopa.

clock-img

02.10.2012, 08:57

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jagodina Etno restoran "KOnak" Fenomenalnooooo! Obavezno poručite teletinu, nećete se pokajati! Prste da poližeš!

clock-img

02.10.2012, 10:00

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

U Nišu preporučujem: Nišlijsku mehanu (onu staru), Orač i Mrak ( koji valjda još uvek radi, nismo bili skoro)
Od picerija Go-Go i Kaktus

clock-img

02.10.2012, 13:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Restoran "Srbija" na Ibarskoj magistrali, odlična klopa, ogromne porcije.

"Zornića kuća" u Barajevu, etno restoran.

"Mika alas" stari obrenovački put.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.10.2012, 13:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Restoran "Srbija" na Ibarskoj magistrali, odlična klopa, ogromne porcije.

Jedno mešano meso (voz, kako li se zove, onaj oval) smo jeli mi i kumovi, još ja bila trudna, i ostalo. user posted image

clock-img

02.10.2012, 14:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pa to ti kažem user posted image mi često tu klopamo pošto nam je relativno blizu. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

08.03.2015, 00:24

clock-img

acalukic

pencil-img

188

Ima jedan restoran gde obozavam da odem sa zetom i cerkom Papa Yoe

clock-img

25.09.2016, 20:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Znate li za neki restoran koji ima muziku popodne?

clock-img

25.09.2016, 20:23

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Pahuljica u Zvezdaeskoj šumi. Imaju tamburice svakog dana osim valjda ponedeljka i petka.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

25.09.2016, 20:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala draga, baš je lep, ali upravo sam saznala da mora da bude na Gardošu...

clock-img

25.09.2016, 20:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Pahuljica u Zvezdaeskoj šumi. Imaju tamburice svakog dana osim valjda ponedeljka i petka.

Jao, kako ja volim Pahuljicu, imaju i parkić za klince, ljulje i još po nešto.

Anči, ne znam za Gardoš, baš dugo nisam bila. Poslednji put sam bila pre 4 godine na jednom brodu na početku keja, ispod Gardoša, ali pojma nemam kako se zove, mada nisam sigurna da li imaju muziku.

Moja najbolja drugarica mi je bila u Bg, prethodni mesec, inače živi u Dubaiu, pa smo išle par puta u restorane, da je mine želja za domaćom klopom.

Preporuka za Orašac, oni imaju muziku popodne/predveče a preporuka i za Staru Hercegovinu na Dorćolu, imaju super kolenice i jagnjeće pečenje.

I još preporuka za mesto gde sam jela najbolju jagnjetinu ikada, nije u Bg, ali možda vas put nanese nekada user posted image Stari Dud pored Foče, restoran i rafting kamp, predivna priroda i preukusna jagnjetina, kod Ćetka.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.9.2016 20:45:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

25.09.2016, 22:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Dunjči, moj dever izmišlja, pusti. Nemoguć je.

clock-img

25.09.2016, 22:18

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Anci, Saran na keju.
Imaju muziku svakodnevno, s tim sto ne znam kad pocinju sa sviranjem. Ja nikad nisam bila pre 20-21h.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

25.09.2016, 22:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala darling user posted image preneću.

clock-img

29.06.2017, 17:45

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Volim restoran Pink na Banovom Brdu, pravi porodicni sa izuzetnom klopom i uslugom.

clock-img

26.07.2017, 17:52

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Papa Joe u Čarlija Čaplina i etno restoran Dobar Znak na Zrenjaninskom putu izmedju Krnjače i Borče.Vrh hrana

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

03.08.2017, 09:51

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Dagi plus na Trošarini u Nišu, ovde obavezno mora da se proba ovčetina

clock-img

13.09.2017, 21:10

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Preporucujem restoran Pink u Zarkovu - predobra klopa, velike porcije, cena povoljna ;)

clock-img

17.09.2017, 20:57

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Evo još jednog za dostavu kineske klopice ko voli K24❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

26.02.2018, 01:34

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Restran Sidro-Beska❤❤

clock-img

26.02.2018, 11:38

clock-img

Sarav

pencil-img