cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Prečišćivač vazduha

clock-img

20.11.2024, 14:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Da li imate preporuku za neki?
Drgarica je kupila Xiaomi, sada su na velikom popustu.

Zanima mea ako piše da pokriva površinu do 60 kvadrata, što odgovara mom stanu, da li to znači da ako ga stavim u dnevnu, on pokriva i spavaće sobe? Da li vrata moraju stalno biti otvorena između soba da bi delovao na ceo stan? Nemam pojma kako funkcioniše...

clock-img

20.11.2024, 15:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Suzi, prijatelji isto imaju Xiaomi, zadovoljni su. Stalno su na nekom popustu. Mislim da da, moraju biti otvorena vrata.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.11.2024, 16:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

clock-img

20.11.2024, 16:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Moja sestra, brat, mama i mi imamo Xiomi. user posted image
Mi nas prečisćivac ukljucujemo po potrebi. I moji isto to rade.
I ne moze bas da se procisti druga soba ako mi je u dnevnoj sobi. Mada nisam sigurna za koliko kvadrata je nas. To je mm istrazivao. On to zna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.11.2024, 17:15

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Hvala vam, ali da logično mi je pokriva ceo stan odnosno sve sobe ako piše da je za površinu od 60 kvadrata (jer retko ko ima jednu sobu od 60 kvadrata), moja drugarica je uzela manji za 40 kvadrata (on je i jeftiniji( i planira da ga koristi samo u spavaćoj, a ja razmišljam da uzmem taj za 60, koji pokriva ceo stan.

Sada su baš na velikom popustu, black novembar.

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2024 17:17:17 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

20.11.2024, 17:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Iv, da li to znači da o i greje puno?

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

20.11.2024, 18:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ne greje. Meni je hladno kad sam pored njega jer duva.
Ne znam zasto bi bilo toplo od njega.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

20.11.2024, 18:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Evo sad gledam moj je za manju kvadraturu i jeftiniji je. Zbog toga smo kupili taj model. Mi cesto koristimo posle kuvanja i nosimo i u spavacu sobu da se malo vazduh procisti.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.11.2024 18:32:04 >

clock-img

20.11.2024, 18:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ne ne ne greje uopste. Čak i duva hladno. 

clock-img

20.11.2024, 20:52

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Mi ga imamo i ja nesto nisam odusevljena. Retko kad pokaze da vazduh nije cist kad otvorimo da provetrimo..Jeste u sobi malo drugaciji vazduh kad ga ukljucimo, ali sasvim sigutno ne moze da preciscava celu kucu. Makar ovaj koji mi imamo. Setamo ga po kuci. 

clock-img

20.11.2024, 21:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

20.11.2024, 21:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

20.11.2024, 23:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

Mi imamo npr aplikaciju pre koje mozemo da iskljucimo i ukljucimo. Na aparatu kao i na aplikaciji pokazuje u kom je stanju vazduh.

clock-img

21.11.2024, 00:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Sanjči i jel pokazuje da ima efekta?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

21.11.2024, 01:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

Mama ga koristila od ponedeljka do cetvrtka dok nisu namestili klimu. Pa sam sklonila kad sam dosla kod nje. 

clock-img

21.11.2024, 08:10

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ima displej. I onda npr do 70 brojevi budu zeleni, preko toga budu crveni, a kada je visoko zagadjenje krene da pisti. Ali kazem napolju mora da bude tesko zagadjenje da bi uredjaj pistao...Bez obzira, moj muz planira da kupi jos jedan😂

clock-img

21.11.2024, 15:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sanjči i jel pokazuje da ima efekta?

Suzi, ok nam se cini vazduh kad se procisti.
Mi volimo da pre spavanja ukljucimo po sobama.

clock-img

21.11.2024, 16:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Dunja, kod moje sestre je Zepter Therapy Air. Kupljen zbog moje alergije na polen. Pre 20 godina je uz njega u prostoriji bio planinski vazduh😊. Sad ga koristi zbog dece.
Mislim da bilo kakav prečišćavač radi posao i da nećeš zažaliti.