cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Potrebna knjiga!

clock-img

09.01.2011, 15:05

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Ako sam promašila mjesto teme, moderatori znate šta vam je činiti user posted image .

Drage moje HITNO mi je potrebna knjiga Komunikologija-psihologija komunikacije od Tijane Mandić, izdavač Clio. Ako neka ima knjigu da mi kopira ili ako nekom nije problem do njih otići, plaćam duplo user posted image . Joj pomagajte.user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 10.1.2011 9:24:23 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

09.01.2011, 16:10

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Za knjigu ne znam, ali sam se baš danas zapitala gde si user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 9.1.2011 16:12:50 >

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

09.01.2011, 17:13

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Draga Lilly, tu sam. Naletim s vremena na vrijeme. Nemam vremena, počela sam aktivno da pišem nacrt za doktorat i prikupljam literaturu. A i kad dođem ovdje obično jedno od djece nešto zahtijeva pa ne znam gdje ću prije.
Ali meni je rr uvijek tuuser posted image .

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

09.01.2011, 23:48

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Snjeska, mozda bi vise pomoglo da je naziv teme naziv knjige, jer  ako neko bude google-ao, nabosce na nju. Ovako ostaje samo Leeeleee user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja imam samo dio te knjige, od 30 do 50. strane(verbalna komunikacija), a vjerujem da ti to nista ne znaciuser posted image Jer trebao mi je taj dio za polaganje ispita na magistarskim.

< Poruku je uredio Diabla -- 9.1.2011 23:52:11 >

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

09.01.2011, 23:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

To sam i ja htela da kažem. Izmeniću naslov, ostali neka odgovaraju na moj post.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.01.2011, 00:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Čini mi se da je Viking RR završila Komunikologiju tako da moguće da ona ima knjigu.....

clock-img

10.01.2011, 13:22

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Hvala drage moje, baš mi je jako potrebna ta knjiga.

Viking, pomagaj user posted image .