U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Postoji jako mnogo varijacija na temu pa evo da i ja podelim način na koji je spremam:
Potrebno je:
. 600 g mlevene plazme
. 200 g prah šecera
. 1 margarin na sobnoj temperaturi, ali ja stavim maslac, ukusniji je
. 2 dl gaziranog soka od narandže ako bude suvo dodati još malo :)
To sve dobro izmešati i oblikovati donji sloj. Voditi racuna da se na kraju doda sok, tek kad se sve ostalo dobro umuti da bi bila homogena smesa...
250ml slatke pavlake >
Umutiti oko 2/3 mikserom i staviti srednji sloj
Preostalu 1/3 usuti u šerpicu dodati par rebara tamne cokolade (sa sto vecim % kakao) kad se istopi cokolada, promešati i ostaviti u frižider da se ohladi - onda umutiti mikserom i staviti zadnji, treci sloj.
Moze se još izrendati cokolada gore ali meni je i ovako ok. PRIJATNO!
P.S. ovo je okrajak koji je ostao za drugi dan :) i inace je pravim tako pravougaonu lakše se seče i služi....