cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Pita sa sirom,tikvicama i spanacem

clock-img

11.01.2013, 15:15

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Potrebni sastojci
1 pakovanje debelih kora
3 jaja
ulje
feta sir
pavlaka
2 tikvice
spanac
mlijeko
jogurt
prasak za pecivo
kisela voda
susam

Priprema: staviti u ciniju, jaja, pola soljice ulja, prasak za pecivo.To malo umutiti mikserom,Dodati feta sir, rendane 2 tikvice, spanac, malo pavlake ,jogurta i mlijeka,i na kraju spanac.mutiti mikserom dok se sve lijepo ne sjedini
Redjati u tepsiju 2 kore,pa smjesu,i tako 3 puta..Na kraju stavite 3 kore, premazati jogurtom i posuti sa malo kisele vode, izbockati na par mjesta viljuskom i na kraju posuti susamom..

Staviti u zagrijanoj rerni na 200 ,i posle 10 min smanjiti na 180.Kada pita bude polu pecena izvaditi je iz rerne, isjeci nozem komade i na te proreze posuti jogurt..
Ja sam je pravila par puta i predivna je..Socna,preukusna..A ako ostane za sutra malo je podgrijte u mikrotalasnu i bice ko da je tog casa iz rerne..
Probajte pa kazite da li vam se svidja
Prijatno user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

11.01.2013, 16:05

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Meni ovo zvuci super.user posted image A gde sad tikvice da nadjem? Mogu da stavim blitvu ili dolmu umesto tikava? To imam u zamrzivacu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

11.01.2013, 16:10

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ovdje kod nas ima tikvica user posted image .. Mozes onda samo sir i spanac, ali bolje je sa tikvicama nekako su socnije...

clock-img

11.01.2013, 16:16

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Moracu da procunjam po pijaci. Ovo stvarno zvuci extra, a ja volim feta sir u tim piticama.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

11.01.2013, 16:34

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ja ponekada dodam i par nekog sira gaude, edamira ili trapista zavisi sta imam kuci u tom trenutku, pa se onda nekako to jos ljespe sjedini sa feta sirom...Naravno ja volim sir u svim mogucim kombinacijama ,bilo koji, osim onaj budjaviuser posted image

clock-img

16.01.2013, 12:36

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ovo ću danas da probam,baš mi se prijelo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

18.01.2013, 15:42

clock-img