cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Parada plavuša za podizanje morala

clock-img

29.05.2009, 09:01

clock-img

Anoniman

Više od 500 plavuša prošetaće se u nedelju ulicama Rige, na paradi organizovanoj radi podizanja morala Letonaca čija je zemlja u dubokoj ekonomskoj krizi, saopštili su organizatori.

"Ekonomska situacija je takva da je društvu potreban ovakav događaj", kazala je predsednica letonskog Udruženja plavuša Marika Gidere.

"Ljudi su deprimirani, ne osećaju dovoljno pozitivnih emocija. Parada je nešto veoma pozitivno i simpatično. A znamo i da plavuše umeju bolje da se zabavljaju".
Parada, koju će predvoditi ženski orkestar, biće održana u okviru menifestacije "Nedelja plavuša", koja se prvi put organizuje u Letoniji.
Na njenom programu su i turnir u golfu, modna revija, bal i konkurs crteža za decu.
Posle više godina snažnog ekonomskog rasta, Letoniju, baltičku zemlju sa 2,3 miliona stanovnika, pogodila je najteža recesija među 27 članica Evropske unije.
Izvor: blic.rs

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 09:03

clock-img

Anoniman

A znamo i da plavuše umeju bolje da se zabavljaju".

farbam se pod hitno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 16:24

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Nisam stigla prijaviti učešće, a iduće godine, ako Bog da bude kriza, onda ćuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

29.05.2009, 17:00

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Pa vidim ja da čekaju na mene kao na glavnu 'glumicu'user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

29.05.2009, 17:04

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2018, 19:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img