Našla sam text u Blic ženi, koji kaže da sex utiče na žene super... znate ono, leči depresiju, ulepšava kožu, ustaljuje ciklus. No... Nije to ono o čemu bih ja da se ovde piše.
Ušla sam na komentare vezane za taj text, i našla jednu priču. Hm... hajde da se igramo igre "Nastavi priču". Pošto će puno nas da piše (nadam se), pa da bi se znalo ko gde šta nastavlja, citirajte post na koji se nastavljate.
Možda bi najbolje bilo da svako piše po koju rečenicu tek, umesto celog texta... No, videćemo kako će se stvari odvijati...
Pustite mašti na volju...
Evo tog komentara na text u Blic Ženi:
Bese to pre neki dan. Firma kao i svaka druga firma, odeljenje slicno mnogim odeljenjima.
Posto su svi otisli kucama, njih dvoje ostadose sami, da jos nesto zavrse...oboje su bili u dugim i ozbiljnim vezama, i nikada do sada nisu prevarili svoje ljubavi...ali, djavo ne da mira... vrucina hormoni, vishak golotinje svuda oko njih a manjak garderobe...i dok je Ana, onako slucajno, gledala kroz prozor negde daleko ka horizontu, Milan odluci: probace, pa sta bude...polako joj pridje, da ona ne cuje, i poljubi je po vratu, tako da Anu prodjose zmarci, od glave do pete...oboje su ozbiljni i znaju da ako se procuje, moze biti svasta, a opet, osecala su te neka tiha hemija medju njima...Ana se okrenu...