cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Najveći pas na svijetu

clock-img

23.12.2009, 09:08

clock-img

Anoniman

Veliki George, preko dva metra duga njemačka doga vjerovatno je najveći pas na svijetu. Njegova dužina od šape do ramena iznosi preko metar, a težak je više od 110 kilograma. Uslikan u parku u Tusconu u Sjedinjenim Američkim Državama, četverogodišnji George više nalikuje malom konju nego psu, piše Daily Mail.

Nježni div čija dužina od nosa do repa iznosi preko dva metra prvi je kandidat za preuzimanje titule od prethodnog rekordera, Gibsona koji je uginuo od raka u avgustu.

Georgeovi vlasnici, David i Christine Nasser čekaju potvrdu iz Ginisove knjige svjetskih rekorda.

Prema riječima njegovog vlasnika Davida, George je unikatan. On je dodao da pas svaki mjesec pojede 50-tak kilograma hrane i spava u vlastitom ogromnom krevetu.

David i Christine odgajaju Georgea kojeg su dobili kada je imao sedam sedmica i nisu očekivali da će porasti do ove veličine.

Veterinar William Wallace iz klinike za kućne ljubimce u Tucsonu, koji je dokumentovao podatke za Ginisovu knjigu rekorda rekao je da u 45 mjeseci radnog iskustva rada sa velikim pasminama pasa nikada nije vidio većeg psa od Georgea.

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

23.12.2009, 09:10

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Mala pudlicauser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

23.12.2009, 09:11

clock-img

buhla

pencil-img

2564

dovidjenja user posted image
user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

23.12.2009, 09:46

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Sunce ti, ovaj skoro ko konj. Ma ja sve kontam da su ga napucali hormonima da bi se o njima pisalo....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

23.12.2009, 09:59

clock-img

Magi

pencil-img

76

Obozavam kucice, al od ovog zazirem!user posted image

clock-img

23.12.2009, 16:27

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

uvecala sam je, gledan pixelizaciju da nije montaza user posted image user posted image user posted image
ne mogu da verujem koliki pas!!!!!!!!
moj maltezer je velicine njegovog uveta ! user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*