cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Izbor za mister(a)

clock-img

28.08.2009, 08:09

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Gledam sinoc na TV-u nekakav izbor za mistera.  Preplanuli momci u ku pacim gacama izigravaju nekakve maco-men muskarce, a usjajeli ih kao pile pred pecenje, devojke se oko njih uvijaju... Ajd, izbor za mis i lici na nesto, ali ono mi je bas bilo smesno.
Sta vi mislite o izborima za mister?

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

28.08.2009, 08:46

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Glupost i mis i mister... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.08.2009, 08:52

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

Sta ces svako plasira ono najbolje sto ima. Ja se zgrozim kad vidim prenabildovane tipoveuser posted image

clock-img

28.08.2009, 08:59

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Aj, da ste samo videle: tip sa naocarima, mrsav i sepuri se po onoj bini.user posted image

clock-img

28.08.2009, 09:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Markovicka

Sta ces svako plasira ono najbolje sto ima. Ja se zgrozim kad vidim prenabildovane tipoveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i ja, i ja...grozno mi je to..

clock-img

28.08.2009, 09:07

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

IZVORNA PORUKA: mamanp

Aj, da ste samo videle: tip sa naocarima, mrsav i sepuri se po onoj bini.user posted image

user posted image  Tom dosadilo da ga svi smatraju suvim intelektualcem, pa ko veli da se okusa na drugom polju.

clock-img

28.08.2009, 09:11

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Daj trazite slicicu da ga i ja vidimuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.08.2009, 10:35

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Evo Nado, jedan nabildovani spreman za izbor

user posted image

clock-img

28.08.2009, 10:40

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao MAMANP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2009, 16:22

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Kakvo cudoviste..Taj ce da umre za par godina.. user posted image

clock-img

28.08.2009, 17:02

clock-img

2002m

pencil-img

2595

IZVORNA PORUKA: Shishica

Kakvo cudoviste..Taj ce da umre za par godina.. user posted image

bas je cudovisteuser posted image user posted image , odvratno izgleda

clock-img

28.08.2009, 17:44

clock-img

Anoniman

Da nisam videla ovakvog lika uzivo...bila bih ubedjena da je ovo fotomontaza...ali...nazalost nije...user posted image

Inache...i izbor za mistera i miss je dno....uzas....kich...shto je najgore...milion puta lepshe devojke shetaju ulicom...koje bi ladno oduvale one sa piste..user posted image