Ishler, tu si? Dugo te nije bilo, mislila sam da ste otišli za Norvešku
Mila, ja dajem H džigericu, pileću i guščiju, imam domaću. Dajem joj 2x nedeljno.
Wiv, možeš mu dati lišće peršuna, je ga volim i meni je svako njeno jelo super ukusno kad joj ubacim nekoliko listova. Od 7.meseca možes crni i beli luk, a mislim da od 8.og može origano i bosiljak. Kasnije možeš zrnce kalijumove soli i biber. Ja isto stvarno slabo koristim so, solim jedino krompir. So koristim onoliko koliko je ima u vegeti, tj. suvom biljnom začinu, a koristim kulinat natur, što nema pojačivače ukusa.
Von, peršun, paškanat, kelerabu, bundevu. I mi većinom vrtimo to povrće. A inače jedemo grašak. I spanać.
Žene, moje dete je ludo. 4 dana ona neće da jede, skuvala sam joj klasika- šargarepa, peršun, tikvica, belo meso. nisam joj mogla 2 kašike ručka ugurati u usta. I skuvam joj spanać, ona sve pojede Sledeći dan isto! Skuvam joj džigericu, ono smrdiiii, a moje dete jede. Znači samo da je smrdljivo i gadno i ona će da jede, šašavo dete Recite mi koliko često može da se daje spanać?
Ivamark, vi ste uveli papriku? Ja sve mislim da to ide posle 10.meseca pa joj nikako ne dajem, a imam domaću, pravu, ne plastičnu
Meni za danas:
Doručak - jabuka i šljiva sa frutolinom
Ručak - Povrće iz supice - peršun, šargarepa, crni i beli luk, grašak, belo meso.
Večera: Hip kašica sa ovsem i jabukom.
< Poruku je uredio Mariya -- 30.5.2015 14:17:38 >