cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Interaktivne školske table

clock-img

09.12.2015, 15:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Poštovane koleginice,
Planiramo u školi da kupimo interaktivnu tablu, tj onaj dodatak što ide na belu tablu.
Interesuje me kakva iskustva imate sa interaktivnim tablama i koju marku biste nam preporučili.

Hvala user posted image

clock-img

09.12.2015, 15:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ivanka mi imamo u skoli jednu. Onda naravno stoji u biblioteci. Pa kad neko hoce da je koristi premesta cas u biblioteku.
Lepo je imati je. Pruza izvanredne mogućnosti nastavnicima koji "barataju sa internetom"
Nastava je mnogo ociglednija.
ne znam koje je marke. Nama je Telekom darovao

clock-img

09.12.2015, 16:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Maraj, ajde molim te vidi koje je marke pa da izgooglamo.
Ne mozemo da se odlucimo koju da uzmeno.
Ja sam nekad radila sa jednomint tablom ali niko nije bio zadovoljan, a ne secam se koje je marke bila.

clock-img

10.12.2015, 10:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Vidim da ih ima u win win. Mi to nemamo na faksu jer je skupo.
jesi videla ove - iBoard IB88WR

a ima i ovo http://www.fbsoft.rs/proizvod.php?cid=79&id=28254

< Poruku je uredio Modessty RR -- 10.12.2015 10:52:36 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

10.12.2015, 11:01

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Mi smo ih imali na faksu, ali je, bar sa nasom klasom, samo jednom upotrebljena. Ne umemo ni da koristimo ono sto nam je na raspolaganju.

clock-img

10.12.2015, 15:35

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ivanka ja sam sad na porodiljskom pa ne mogu da proverim koje je marke. Al mislim da je to tabla ko tabla...bitan je taj program koji se instalira u kompijuter , koji ti koristis onda na pametnoj tabli. Videcu prvom prilikom kad budem isla do skole koje je marke

clock-img

10.12.2015, 15:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: tekilica

Mi smo ih imali na faksu, ali je, bar sa nasom klasom, samo jednom upotrebljena. Ne umemo ni da koristimo ono sto nam je na raspolaganju.

E to je zato sto imas ljudi koji jednostavno ne zele da se nadogradjuju tj ne zele kontakt sa tehnologijom vec se drze stare skole-papir , olovka , tabla i to je to. A to sto je deci ociglednije i zanimljivije da prate nastavu koju im pruza tehnika to njih ne zanima.

clock-img

10.12.2015, 16:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Dugovala nam jedna firma za kurseve jis od prisle godine, nista nisu platili, sad ih tuzili pa uplaceno pre neki dan, i sad, u sta da se ulozi novac, u pametnu tablu.
Mi imamo dosta tih multi romova za interaktivne table, koristimo ih na kompjuteru ali to nije to.