cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Figaro torta:)

clock-img

17.07.2012, 20:43

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas sam pravila tortu od onoga sto sam nasla u stanu i ispala je odlicno,trebalo mi je puno vremena ali se isplatilouser posted image
Kora1:
-8 belanaca
-8kasika secera
-mrvica sirceta
To sam susila na 150C.
Fil:
Dobro sam umutila 8 zumanaca sa 8 kasika secera,dodala sam 8 kasika gustina ravnih i 1 prasak za puding od vanile,to sam skuvala u 1l mleka.Kada se ohladilo umutila sam sa pola margarina i pola secera u prahu.
Redjala sam kora1-fil-puno seckanih lesnika-plazma-fil-mlecna cokolada-slag.....
Potrebno za ovu tortu je:
-8 jaja
-16 kasika secera
-8 kasika gustina
-125g margarina
-125g secera u prahu
-jedna kutija plazme 150g
-1l mleka
-200g seckanih lesnika
-1 mlecna cokolada(milka)narendana
-3kesice slaga
-1 kesica pudinga od vanile
-kisela voda za mucenje slaga

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

17.07.2012, 20:46

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

user posted image user posted image tako ti zavidim,ja bih sve ovo sama pojela.user posted image

extra je ideja.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.07.2012, 20:59

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ma rucak nismo skoro ni pipnuli samo smo tortu jeli,trebale su da budu dve ove lepe kore ali mi nestalo jajauser posted image A plazma se extra uklopilauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

17.07.2012, 21:01

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

user posted image user posted image
sad mi treba nesto da nepadnem sa stolice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...