Jao Peace, bukvalno sam danas isto htela da pitam na forumu!
Ja sam stavila fiksnu protezu pre skoro mesec dana, za pranje zuba koristim isto najpre interdentalne četkice - dontodent sa malom drškom, roze, ili nekad sa većom drškom curaprox, ali uvek najmanju debljinu (koristila sam ih i pre fiksne proteze, za džepove), zatim koristim običnu četkicu curaprox ili curasept, i na kraju jednu solo curaprox (sa zaobljenim vrhom za protezu, i delove oko proteze), umorim se skroz dok operem zube, tako da sada jedem jednom do dva puta dnevno
Elem, kada mi je dr stavljao fiksnu, rekao je da nabavim dentalni duš, spomenuo je Prizmin, i prvo je rekao bilo bi dobro da ga nabavite, pa posle nekih 10 minuta reče - obavezno nabavite, značiće vam puno i kasnije, kada skinete protezu. Ja evo još nisam stigla da odem do Prizme (iako mi je maltene preko puta zgrade, i vidim taj tuš redovno u izlogu), a iskreno, toliko troškova sam imala u poslednjih mesec dana, pa je i to jedan od razloga, što odlažem. Za sada samo detaljno čistim zube i protezu sa ove 3 četkice. Sledeće nedelje imam prvu kontrolu za protezu, i pretpostavljam da će mi zategnuti žicu, pa ću se potruditi da odem do Prizme i pogledam cene, imaću nadam se više vremena, S će biti na rekreativnoj.
Javljajte molim vas iskustva :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.5.2024 19:13:58 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir