cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dečije radionice i događanja (mame delite informacije)

clock-img

16.12.2014, 12:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nisam nasla temu u kojoj bih postavila link da se u Novom Sadu odrzavaju decije zimzarije kao ni temu gde bih postavila da se odrzavaju radionice crtanje desnom stranom mozga. I vec vise puta nailazim na isti problem. Npr odrzavanje bajkodana u Big šoping centru, besplatne radionice koje su se odrzavale za decu koja ne idu u vrtic, ili montesori radionice sredom i vikendom, kao i npr sad Deda Mraz u Big i td itd.

Stoga sam resila da otvorim ovakvu temu gde jednostavno mame mogu da dele informacije ako se negde nesto zanimljivo desava, pogotovo u zimskim danima, kada deca ne provode toliko vremena napolju. Jos kad se spoji lepo i korisno, gde cete bolje od toga.

Nadam se da ce tema zaziveti, a ako postoji neka slicna, izvinjavam se unapred moderatorimauser posted image

clock-img

16.12.2014, 13:38

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

http://www.detinjarije.com/nova-pripovedacka-seansa-za-decu-u-subotu-u-domu-omladine/

Ovo sam pronašla i prijavila Arčija za 20.12. Još nisam dobila odgovor ali mi deluje zanimljivo.

clock-img

16.12.2014, 21:52

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Evo u Novom Sadu imamo hepeninguser posted image

clock-img

16.12.2014, 21:56

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Slično se dešava i u Bgu do 31.12. na Trgu republike svaki dan od 11h i od 13h. različiti programi, predstave, dečiji koncerti...

clock-img

17.12.2014, 22:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

clock-img

19.12.2014, 07:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

za skolarce postoji i raspustiliste komsinice su isle preko leta i odusevljene su, cak su nama komsijama napravile mini izlozbu njihovih radova nakon zavrsetka letnjeg raspustilista.

clock-img

29.01.2015, 19:57

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Super tema! Skoro su bile neke igraonice i predstave za bebe od 3-18 meseci. Jako interesantno. Kazu da ce ponoviti za koji mesec.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

30.01.2015, 10:14

clock-img

superm

pencil-img

3244

Toplo preporučujem kreativnu radionicu i rodjendaonicu Janna gruva u Zemunu! Potpuno su drugaciji od svega sto sam do sada videla!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

02.02.2015, 08:22

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

u Bigu u NS madjionicar

clock-img

02.02.2015, 20:44

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

u Bigu u NS madjionicar

Da, izlozba iluzionista je do 13.02., a vikendom od 18h je madjionicar.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

04.12.2019, 21:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Na Trgu bajki ima divnih predstava i radionica, ko je blizu. Ranijih godinama je bilo praznjikavo pa nismo baš imali puna društva, ali ove godine je veselije, večeras je baš bio gužvanjac, bili smo 2 sata čak tamo.
Slatke su predstave Prirodnjačkog centra Svilajnac, ali i ostale.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir