cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Balončići od sapunice

clock-img

15.05.2009, 11:16

clock-img

Anoniman

Jel vole vaši klinci da ih duvate, ili da ih oni sami duvaju?

Kada odemo u park i počnem da ih duvam, sva deca iz parka su oko mene. user posted image

Ja inače obožavam balončiće od sapunice!

Problem je što ne znam da napravim smesu u kućnoj radinosti. Mogu staviti i deterdžent za suđe i kupke, i sapuna, i mešati sa vodom, i ne mešati, i mućkati i ostaviti da se slegne, ali nikada nije to onako dobro kao ta kupovna smesa.

user posted image
Izvor: blogger.ba

< Poruku je uredio Tasha RR -- 15.5.2009 11:18:38 >

clock-img

07.05.2010, 12:35

clock-img

caca81

pencil-img

642

Ja nešto ne volim te balončice, ali moja ćerka obožava i redovno ih kupujemo gde god da ih vidimo, a istina je da kad ih sama napravim nije kao kupovno, pitam se šta li oni stavljaju?user posted image  A "zarazila" je i brata, s tim što ih on hvata, i tako su oboje zadovoljni.

< Poruku je uredio caca81 -- 7.5.2010 12:36:34 >

clock-img

07.05.2010, 15:13

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam skoro kupila i duvala ispred Andreja, a on ništa - uopšte nije konstatovao user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.01.2012, 16:16

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Jao ovi baloni su hit za moje dete! Hoce i sama da ih duva i kad uspe to je pravo veselje i cudjenje. Ni ja ne mogu da napravim da je dobro kao kupovno..

clock-img

18.01.2012, 16:35

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Eh, a ja se ponadala da je neko postavio receptuser posted image
Ni meni nikada ni približno dobro ne ispadnu u kućnoj radinosti, a ponekad nemamo izbora jer ih potroši u sred igranja. Obožava ih.

clock-img

11.06.2013, 09:38

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Poludecu od tih spravica za duvanje balona, i pistolja i obicnih malih i onih velikih obruca... sve u svemu sapunica nije ista domaca i ona kupovna.
Kad smo uzeli onu veliku stajala sam na sred centra i oko mene je bilo da ne slazem 15-oro dece...svi poludeli za njima... user posted image

clock-img

27.06.2013, 23:54

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Jeste svoj deci omiljeno, al i ja se zanesem pravljenjem user posted image
Sa svake decije zurke dodje po par bocica, nana im kupila carobne stapice koji prave velike. Kupili smo i novu masinu jer prvu nam je ostala napolju pa se pokvarila. Sad ovu koristimo za kupanje, napolju, kad pravimo deciji disko itd.
Sapunicu pravim po ovom receptu:

1 solja deterdzenta za sudje
3 solje vode
15 kapi glicerina

Neki prave sa secerom umesto glicerina, ali ne znam kakav je taj recept...

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

14.08.2014, 06:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Kao sto sam vec napisala najbolja je decija kupka, destilovana voda, malo secera ili glicerina.

Ja to po ovom receptu:
1 cup water
2 tablespoons light karo syrup or 2 tablespoons glycerin
4 tablespoons dishwashing liquid

stvarno radi posao ali je caka u destilovanoj vodi. Sa decijom kupkom su lepsi mehuri i ako im pukne balon i prsne u oci nece ih peckati za razliku ukoliko je tecnost za sudove unutra. Probala sam i sa merom i sa ferijem i td ali iskreno nista bolje od decije kupke. I da napomenem to treba da bude gusto, najbolje da cak odlezi preko noci.

clock-img

14.08.2014, 15:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

MLj hvala na receptu. Teodora obozava ove baloncice. Napravicu joj.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.08.2014, 15:28

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

sta je light karo syrup ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.08.2014, 15:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mislim da je trebalo da pise corn syrup

clock-img

14.08.2014, 16:48

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a gde se nabavlja corn syrup ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.08.2014, 16:56

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e to je americka fora sa tim zasladjivacem od kukuruza, uzmes u apoteci glicerin i to je to ili prosto dodas kristal secer al onda ostavis da prenoci da bi se istopiouser posted image

clock-img

14.08.2014, 17:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Glicerin imam tako da cu da sa njim da napravim.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.09.2014, 19:49

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Vau, strava za domaci recept!user posted image Bas cemo da probamo!
Napravila sam homemade ono kako god da se zove user posted image cime se prave baloncici, samo mi je falio recept za tecnost.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.09.2014, 19:51

clock-img

Anoniman

jos nesto - voda treba da je mlaka, a ne hladna, da bi sve moglo lepo da se umesa.

clock-img

11.09.2014, 19:54

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Hvala K.! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.09.2014, 19:54

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Moram da probam ovo user posted image koliko sutra kupujem glicerin i kupku za bebe user posted image

clock-img

11.09.2014, 21:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

eh mame posto sam ja daleko od apoteke ja izumela novi recept koji savrseno radiuser posted image . sipam samo kupku i vodu ali vode duplo manje cak mozda i troduplo manje nego kupke. I super su nam baloni. Imamo one velike, srednje, malo manje i najmanje. D je opsednuta bučićima.

Ps: vaspitacice u vrticu su je kupile bučićima

clock-img

14.09.2014, 10:45

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

MiLj, isprobali smo ovu varijantu sa kupkom i vodom. T vristi od srece a cela kuca mirise user posted image

clock-img

14.09.2014, 11:06

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: milicicak

MiLj, isprobali smo ovu varijantu sa kupkom i vodom. T vristi od srece a cela kuca mirise user posted image

user posted image a taj baloncic i da joj pukne pored ociju nece joj smetati za razliku ako se stavi tecnost za sudove, pri tom su baloncici katastrofa sa tecnosti za sudove. Kupka radi pos'ouser posted image

clock-img

25.02.2015, 16:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ovo obavezno moramo da probamo.Svi volimo baloncice! a nikad necu zaboraviti klince kada su prvi put videli baloncice ili kada su sami uspeli da ih naprave, pogotovo veeeelike !user posted image

clock-img

02.03.2015, 20:37

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Obozavaju ih obe i cesto ih pravimo.Mi volimo onaj aparat za baloncice ali ne na baterije vec sto se rucno pritiska,imamo dva i bas nam dugo traju.Oni sa baterijama se brzo pokvare,da li voda smeta baterijama ili nesto drugo ne znam,ali ovi rucni su mnogo bolji.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image