IZVORNA PORUKA: Dora
Ako ga je neko dete ujelo to su vaspitačice obavezne da prijave i tebi i roditeljima tog dečaka.
Mali Marko (koji grize) jeste bio u magarećoj klupi jer je ujeo Miloša (onog Miloša "To Miloš tako radi!") i to je meni dadilja rekla jer su joj vaspitačice ispričale. Dakle, ONE NISU NI VIDELE da je
i moje dete ujedeno! A ovo moje magare ćutalo!
Pri tom, pričam posle sa dadiljom, kažem joj to, ona mi kaže, "Pa to se desilo u dvorištu, bilo ih je 8-oro danas." NJIH DVE NISU MOGLE DA OBUZDAJU NJIH 8-ORO???? Kaže dadilja "Pa sve grupe su bile napolju zajedno, pa je bila gužva..." FIIIIIIIINO, ZNAČI BILO JE MINIMUM 8 VASPITAČICA I NI JEDNA NIJE VIDELA???
No, nije to meni smak sveta, nakrpiću ih... čisto da znaju da znam. Moje vaspitanje se zasniva na "Ne diraj nikoga prvi, ali ako tebe neko dira-->udri!" (samo da još počne to da primenjuje), tako da ja nisam za to da viri vaspitačici ispod suknje. Ali me nervira što one to nisu videle! Gde su gledale? U šolju sa kafom?
Kaže mi dadilja da je jedan dan došla po Luku, sedela i čekala ga da zarši užinu, kada je pored nje prošao dečak iz starije grupe i lupio je po glavi, prošao dalje i otišao u WC. Kada se vraćao, opet ju je udario po glavi, pa ga je ona uhvatila za ruku i pitala u čemu je njegov problem.
Smatram da te vaspitačice izravno zabole da ih vaspitavaju! Nešto mi se sve to ne sviđa... no, nemam kud.