Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:20:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Da se cekiram u novom mesecu i da nam dodje sto vise novih trudnica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:23:54
|
|
|
|
jess021
|
Evo i ja da se prijavim. Ne mogu da spavam vec nocima, evo sad ustala, pojela breskvu i upalila komp. Ima li jos koja budna?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:26:21
|
|
|
|
jekiki
|
Da se i ja prijavim hihihihi Ja kao budna, ugasila kommp i sad vilenim sa telefona
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:27:55
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki, ima li sta novo kod tebe? Kod mene stanje nepromenjeno, jedino sto kad krenem negde, nikad stici, gegam se 200m po pola sata ili se meni tako cini.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:29:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Jess i ja sam.pocela da se gegam dok hodam. Kao patka sam. Ili sto bi Pepa prase rekla kao puz veoma, veoma spor puz
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:31:57
|
|
|
|
jekiki
|
Isto Jess i kod mene sto se hodanja tice, 50 m ko maraton da sam istrcala, kontrakcije me zezaju a kad odem na ctg nista, neko je lud ovde ili oni ili ja, ali u petak idem u misovic na kontrolu pa cu videti sta kazu, a sutra do moje dr u dz.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:32:45
|
|
|
|
jess021
|
Dijo, ma meni bi i spor puz puz prestigao. Dosadna sam vec sama sebi, samo kukam. Danas sam isla kod mame na 4. sprat peske i poslala mm poruku da dok ne dodje po mene kolima ne silazim. Bas me zeza ova smizla, rekla sam joj da cu je dimom isterati Jekiki, ja jos uvek nemam pojma sta su to kontrakcije.
< Poruku je uredio jess021 -- 30.9.2015 23:33:18 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:39:36
|
|
|
|
jekiki
|
Uf Jess mene su pre par noci razvalile, bile su na dva sata, a provalila sam da je to jer me je do tada samo stomak redovno zatezao ali ne i ovako, a sada ih osetim ali nisu jake i nisu bolne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:40:54
|
|
|
|
janabons
|
Evo i ja da se zapljunem Jess, Jekiki, ovo je vas dobitni mesec A o spavanju bolje da ne pricam,tesite se sto vam je jos malo ostalo...kakva je kod mene situacija, ja se izgleda do novembra necu naspavati...ne znam kako cu da zongliram posle oko bebe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 30.9.2015 23:45:01
|
|
|
|
jekiki
|
Jano ja ne spavam nocima kako treba vec mesecima unazad , valjda cu uspeti da zongliram oko smizle, ako se do sada nisam privikla na ne spavanje necu nikada A sada odoh da probam da spavam pa dokle dobacim. Laku noc dame
< Poruku je uredio jekiki -- 30.9.2015 23:47:20 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 0:04:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Jekiki laku noc. Jess cari prvog i treceg tromesecja su kukanje. Definitivno je najbolje drugo tromesecje. Mene najvise bole rebra. Ne mogu nikako da se namestim. Sve me bode a tek sam 30-ta nedelja ko ce izgurati jos 10 nedelja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 0:05:21
|
|
|
|
bebilule
|
I ja vilenim...bole me ledja a i prejela sam se. Jess, jekiki vi cete prenijeti 100%
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 0:07:07
|
|
|
|
janabons
|
Aj na spavanje, pa koja koliko dobaci, sto bi rekla Jekiki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 0:42:45
|
|
|
|
sonyasha
|
Evo i ja da se "zapljunem" u oktobru! Malo nas je ostalo na spisku, teši me samo što sam na kraju Što ti kažeš Di, ako se sada već gegam i loše spavam šta ću idućih deset nedelja U to ime odoh da probam da spavam, zagrlim novog najboljeg prijatelja beluga jastuk pa do prvog trčkanja u cv Laku noć
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 7:38:31
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooo i ja da se zapljunem, za 7 dana ulazim u 9 mesec jess, jekik, bebilule vi, pa ja Boze zdravlja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 7:56:21
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro trudnicice. Poceo nam je oktobar! punoooooo bebica... Ja sam ustala, smrzla se sinoc, osecala sam se kao pingvin, zaledila se! Spavala sam lepo, ali mislim da sam se bar sto puta okrenula. Srecna sam da jos uvek mogu na stomaku da lezim. Za sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 8:14:45
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutroooo Ja dobacih sinoc spavanje do 1, pa pauza, pa do 3, pa pauza u kojoj sam u povratku iz kupatilan zakucala nogu u neku komodu, sve zvezde prebrojala usput, pa jos malo kao spavanja i ustla u pola 6
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 8:36:20
|
|
|
|
janabons
|
Dobro vam jutro trudnice Moje dobacivanje nocas isto islo slabo, do pola tri nisam mogla da zaspim, gospodjica u stomaku je bila budna, ustala sam u sest, jer se JAna probudila i sva je kenjkava, u medjuvremenu sam tri puta posetila Wc ...ludilo SAd cu na sastanak sa radnicima, i mozda se opet vratim da spavam...ako budem mogla
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 8:42:02
|
|
|
|
jekiki
|
Znaci bilo ludo dobacivanje kao i kod mene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 8:43:52
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro,ja kao i svako jutro da bacim pogled,vidim stanje je redovzno... Mm mi je danas poceo da radi,Iva u vrticu,a bebac spava,ja leskarim umotana u cebe,smrzla sam se ziva,jedva cekam da krene grejna sezona....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 8:56:12
|
|
|
|
jekiki
|
Adulence uzivaj i ljubi bebaca , u mom kraju NBG magla , kakvo je stanje kod tebe
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 9:00:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj i kod nas bas hladno, mm jutros zaboravio da ukjuci grejanje, pa sam tek ja sada... I sada se mislim ici da trazim Uni kaputic, ili ostati kuci, bas je brr trenutno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 9:08:10
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Popijem kafu i odoh do doma zdravlja da otvorim porodiljsko, zvali su me sa posla, pitaju kada ću kako bi napravili rješenje. Pa reko neka to bude od 1. oktobra. Inače ovih mjesec i po na bolovanju koje sam bila nisu ni evidentirali, ok su ispali (kod nas trudničko bolovanje ne podrazumijeva 100% plate, strašno). Onda odoh da kupim još jednu spavaćicu, uloške, kaladont i to je to. Pakuje se torba ovih dana. Da, da UM, približilo se a spisak se prorijedio, nisi ti daleko
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 1.10.2015 9:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
bebilule da cak razmisljam da nisam mozda luda sto nisam pocela sa pranjem a jos nisam donela ni kolica, ni krecetac, ni unine stvarcice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
DA LI?sandrinaDa li mislite da je moguce odrzati brak ako ne govorite sa njegovim roditeljima i ne planirate da se mirite?DA (
83%)
NE (
17%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!