Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 19:32:41
|
|
|
|
mika79
|
Bubi ipak ćeš se porađati u SM, hoćeš li uzimati epidural?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 19:37:48
|
|
|
|
*boka*
|
Aaaa divno! Super sto nije krupna beba, lakse ce ti biti za porodjaj, mozda cak izbegnes i epiziotomiju Ja sam te zvala i poslala sam ti sms, ne znam jesi primila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 19:43:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence juuhuuu, evo me. sve po starom . otvorena 3 prsta ali je beba skroz visoko i dr misli da cu izdrzati do petka. Onda, da znaš, ja ti sutra šaljem C paket, a stiže u sredu, nemoj da mi zbrišeš
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 19:44:49
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Što se tiče imena Lucija, crnogrsko je koliko i srpsko tj. ne vidim neku razliku izmedju srpskih i crnogrskih imena... A nije ni crnogorsko ni srpsko nego internacionalno. i prelepo...Nego mislila sam na to da ako imate neko zvucno, tipicno crnogorsko prezime npr. Bulatovic, Scepanovic, uz njega ide neko zvucno, jako ime.Mislim ja Cupa, pitala si za Kik, ja redovno uzimam odecu tamo, prejeftini su a kvalitet je zadovoljavajuc. Ma za te pare, roba je odlicna. Letos sam recimo uzimala bodice za H, 290 ft su kostali sto je manje od 1evra!!!Bluze, pantalone za Lu sam placala 2-3-4 evra. A nista od toga se nije ni razvuklo, izokrenulo, izbledelo. Ja sam isto uzimala H&M i F&F robicu, razvukli su mi se jedino bodiji sto su im ramena na preklop(jel znate na sta mislim?) ostali su svi ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 19:52:52
|
|
|
|
sagitarius
|
Dunja,hvala na pomoci.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:04:45
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: jabudic Što se tiče imena Lucija, crnogrsko je koliko i srpsko tj. ne vidim neku razliku izmedju srpskih i crnogrskih imena... A nije ni crnogorsko ni srpsko nego internacionalno. i prelepo...Nego mislila sam na to da ako imate neko zvucno, tipicno crnogorsko prezime npr. Bulatovic, Scepanovic, uz njega ide neko zvucno, jako ime. Mene najvise nervira, a najcesca je reakcija-hrvatsko ime. To su mi govorili i za Jakova. A Jakov potpuno internacionalno, kao i Lucija.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:08:28
|
|
|
|
jabudic
|
Sto se garderobe tice, kod nas nista nema. Ima li neko neki link za on line porudzbine. Nesto fino i povoljno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:12:49
|
|
|
|
*boka*
|
A sta i da je hrvatsko? Nikako ne volim takve nacionalisticke komentare i podele na ove i one. Ime je jako lepo i bas je svetsko. Ako ti se dopada, ne slusaj takve komentare. Na kraju krajeva tvoja je, ti ces je tako zvati i sta se to drugih tice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:17:02
|
|
|
|
jabudic
|
Pa meni ne smeta ni da je hrvatsko, ali je hrvatsko isto koliko srpsko. A kako je tada bila aktuelna serija Lara i Jakov pitanje br2 je bilo:"Je li po Jakovu iz serije?" Ali ugrabili smo prije snimanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:21:39
|
|
|
|
*boka*
|
Sreca sto nismo rodjene ili radjale decu dok su bile aktuelne Kasandra i Ljovisna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 20:56:08
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: bubulence juuhuuu, evo me. sve po starom . otvorena 3 prsta ali je beba skroz visoko i dr misli da cu izdrzati do petka. inace uopste nije krupna kao sto su mi rekli, on kaze da trenutno nema vise od 3300gr, mozda malo manje ali vise nema. ako sve bude ok javljam se u oetak ujutro i do podneva sam gotova. a ako ipak krene ranije da ga pozovem... Bubi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:18:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bubulence juuhuuu, evo me. sve po starom . otvorena 3 prsta ali je beba skroz visoko i dr misli da cu izdrzati do petka. Onda, da znaš, ja ti sutra šaljem C paket, a stiže u sredu, nemoj da mi zbrišeš draga ja nisam slala recepte . Boko nisi mene zvala, verovatno imas stari be. poslacu ti na fb novi. jabude ni tvoj sms nije stigao... miko, daaaaa, u SM cu, sve sam ugovorila sa onim dr, deluje mi ok skroz. rekla sam mu da mi epi nije bitan ali on kaze da cutim kada je besplatan ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:20:24
|
|
|
|
bubulence
|
superm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:29:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bubulence juuhuuu, evo me. sve po starom . otvorena 3 prsta ali je beba skroz visoko i dr misli da cu izdrzati do petka. Onda, da znaš, ja ti sutra šaljem C paket, a stiže u sredu, nemoj da mi zbrišeš draga ja nisam slala recepte . Znam, ali si glasala a i to donosi nagradu Idi na C forum ;)
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.2.2015 21:36:02 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:31:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja već spakovala, šaljem sutra, nađoh neku adresu od ranije, pretpostavljam da se nisi selila skoro, ili možda jesi? :D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:34:24
|
|
|
|
jabudic
|
Ne da se Bubi tako lako Mada sam sigurna da će biti prije petka!
< Poruku je uredio jabudic -- 2.2.2015 21:35:56 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:34:55
|
|
|
|
bubulence
|
aaaa pa lepo, nisam ni znala! hvalaaaaaaa! nisam menjala adresu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:35:56
|
|
|
|
jess021
|
Drage moje, hvala na podrsci. Za sad sam odlucila da sacekam petak, ali ne garantujem da cu pri tome ostati
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:37:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da sam videla ranije poruku da trazite Bubi poslala bih joj ja poruku. Imam novi broj Ajde Bubi navijam iz prikrajka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:39:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej žene :-) Mariya ja sam uzimala u KIKu za njih robicu, ali nisam te bebeće stvari. Znači kažeš i one su OK. Ako me sreća posluži otići ću za Dbk da kupim prije porođaja što je mene nervirala ta serija Larin izbor. Pa mi svi kad bih rekla kako se ćerka zove, isto govorili jaooo divno kao iz Larinog izbora. A prije toga, kad se rodila, svi su bii u fazonu da je ružno ime Bila sam kod sestrića na rođendanu, 2 sata. Otkad sam došla ležim. Uhvatilo me pred kraj, ne mogu vam opisat. Nisam mogla u auto da uđem od bolova, a kad smo izašli jedva sam stigla do kuće Čvrsto sam odlučila da ću da primirim još bar 7 dana, tj. do 36-te nedelje. Neću da se igram.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:41:56
|
|
|
|
choopa choops
|
eh da! Bubu, jesi li ti vidjela ono upozorenje da nam se javljaš svakih sat vremena? Je l' moram da vičem ja ovdje, a?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:47:07
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, Čupo, imamo Laru i Jakova Ja mislim da će moja beba ipak biti Lucija, ako u sledeći utorak kažu da je djevojčica. Ako ne, onda Jovan, to je bar bilo lako Baš mi mrda beba ovih dana. A jutros mi padala kiša, pa ih nosila do vrtića, čitav dan me bolio stomak. Čupo, lezi vala još sedam dana, kad si ležala 3 mjeseca, ipak si ti crnogorka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:54:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops eh da! Bubu, jesi li ti vidjela ono upozorenje da nam se javljaš svakih sat vremena? Je l' moram da vičem ja ovdje, a? hihihi kriva sam, priznajem . e mene drmaju emocije najstrasnije. evo sada sam na yt nasla pesmu o mom selu i evo sedim pola sata i placem... a vidite koliko vas ima moj br, nasle bi me nekako a i javila bih ja. imam jabudicu, Serpicu, Sanjicu, Boku, didy i td... jos mnogo brojeva. nekom bih javila ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:55:24
|
|
|
|
bubulence
|
a nema nam Ece????
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 2.2.2015 21:59:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Onda ocekujemo zajednicku poruku kad se porodis.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?