Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 12:03:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Marijana srecno, cekamo da se javis hvata me trema, ja sam sledeca
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 2.2.2014 12:08:51 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 12:20:39
|
|
|
|
viking
|
Javila se Marijana, otvorena je 5 cm, ostaje u porodilistu. Obici cu je ja kasnije, nadam se da ce mi dozvoliti jer nismo na istom spratu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 12:24:01
|
|
|
|
blesavko
|
Marijana zelim ti sto laksi porodjaj.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 12:49:47
|
|
|
|
Milica cica
|
Jutro devojke Marijana držimo fige, da sve brzo prođe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 13:23:31
|
|
|
|
little_one
|
Pozdrav debelice! Marijana navijamo da sto prije prodje i da se sto prije druzis sa svojom bebicom! Sretnoooo! Jel iko otvorio temu za Marijanu???
< Poruku je uredio little_one -- 2.2.2014 13:26:37 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 13:30:21
|
|
|
|
tillia
|
Marijana,srecno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 14:03:30
|
|
|
|
mamica 91
|
Ajte sad sve kod mene na jednu popodnevnu dok cekamo Marijanin izvestaj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 15:30:42
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Marijana Ostale trudnice hvala na podrsci
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 16:11:55
|
|
|
|
Dani.kv
|
Poz i od nas troje. Maksim spava na krevetu kraj mene a macka na ramenu. Skroz sam ih razmazila i ne znamo za nikakav red. Vik redovno pratim sta radis. Izdrzi jos malo, frka tek krece. Flasice i cucle na sve strane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 16:15:00
|
|
|
|
17 joka
|
Dani veliki za vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 16:34:16
|
|
|
|
viking
|
Dani, jedva čekam :-) ljubi mališane :-* IZVORNA PORUKA: Dani.kv Poz i od nas troje. Maksim spava na krevetu kraj mene a macka na ramenu. Skroz sam ih razmazila i ne znamo za nikakav red. Vik redovno pratim sta radis. Izdrzi jos malo, frka tek krece. Flasice i cucle na sve strane
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 18:06:15
|
|
|
|
Mille
|
Marijana zelim ti lagan i brz porodjaj :-) A zelim i da ovaj vetar prestane da duva. Potpuno me izludjuje. Imam utisak da sam 10x nervoznija nego inace. Danas sam se posvadjala i rasplakala u sred nedeljnog rucka.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 18:21:47
|
|
|
|
17 joka
|
Marijana se porodila ima tema KLIK ovde
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 19:36:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Danas je svima nešto bzv dan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 23:29:15
|
|
|
|
Jeltje
|
Soso, bas mi je zao zbog tvog gubitka, ali ne gubi nadu...uz tebe smo!!! Devojke, nadam se da ce sutra biti manje vetra - imam brdo obaveza: fetalni eho, komisija i nesto u PIO fondu za refundaciju ac. Vidimo se sutra....Laku noc svim slatkim tibama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 2.2.2014 23:34:13
|
|
|
|
degu
|
Jeltje ušuškaj se dobro, kažu da će biti ovako do utorka Stvarno mi je već dosadilo sedenje u kući i sad samo govorim dobro je što sam na bolovanju na ovo vreme, uh. Mille sad će nervoza da se smiri, ja sam imala napade histerije u prvom tromesečju a sad sam mirna skroz. Ti si već zagazila u drugo tako da ćeš se za koji dan osetiti preporođeno
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 8:27:22
|
|
|
|
Klarita
|
Sta je ovo, spavalice? Nema vas nocu, nema vas danju ... Sluzim kafu u Marijanino ime za bebili i naravno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 8:44:00
|
|
|
|
mika79
|
Klarita meni može kafa, mm mi skuvao pre odlaska na posao a ja zaspala pa mi se ohladila, mada ni tortu ne odbijam Imam pitanje da li se dabl radi preko stomaka ili vaginalno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 8:50:23
|
|
|
|
pari
|
dobro jutro meni su radili double preko stomaka, ali i vaginalno jer je htela sve dobro da vidi, ali kaže da je preko stomaka uobičajno...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 8:54:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Jutro i od mene drage trudnjačice! Ja bila jutros da vadim krv i odnela urin u DZ, redovna kontrola. I srećna sam ko malo dete, jer mi je jedna žena ustala u tramvaju kada sam se vraćala kući Prvi put da neko ustane, pa sam prijatno iznenađena. Odoh sada da se bocnem fraxiparinom pa u nove radne pobede.
< Poruku je uredio dunja RR -- 3.2.2014 8:55:26 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 9:00:51
|
|
|
|
New Mom
|
Moj dr taj UZ pred dabl radi vaginalno. I to poslednji put, sve posle toga je preko stomaka. I tako u sve tri trudnoce. Jutro! Spremam Kolju da odemo do DZ, mm odveo Kacu u vrtic. A onda se spremam, put pod noge, opet mi krecu one edukacije, novo polugodiste. I uzasno me mrzi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 9:01:53
|
|
|
|
mika79
|
Dunja za ženu, tako mi bude drago da još ima kulturnih ljudi i dece. Pari, New mom hvala.
< Poruku je uredio mika79 -- 3.2.2014 9:03:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 9:30:07
|
|
|
|
Jeltje
|
Dobro jutro drugarice, Ja mogu da vas ponudim Tothemom, posto to prvo popijem kad otvorim oci....grrrr. Kafu ne pijem od kad sam zatrudnela. A vi uzivajte u jutarnjoj kafici Dunja RR, bas si vredna id ranog jutra....Nadam se da nisam utripovala, vecda je vetar ipak prestao da duva, jer uskoro izlazim iz kuce? A deluje mi cak i suncano. Meni su dabl radili preko stomaka, vise se i ne secam kad su mi zadnji put radili ginekoloski uz... Idem na fetalni eho, pa se javljam popodne. Ljuuuuub
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 9:53:49
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo drugarice trudnice Vidim cela ekipa na okupu U petak sam bila na kontroli, kaze dr da je sve ok, po uz je bebac 9+2 tada bio, tako da mi tiker pokazuje nedelju dana vise. Sada me ceka ovde sredjivanje zdravstvene jer vise nismo u RS nego u SR, hahahaa. Jooooj, nadam se da cu sve srediti brzo. Pozdrav za sve
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 02/14 [chat ] 3.2.2014 9:57:28
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeltje Dunja RR, bas si vredna id ranog jutra....Nadam se da nisam utripovala, vecda je vetar ipak prestao da duva, jer uskoro izlazim iz kuce? A deluje mi cak i suncano. Jelt, jeste toplije, sija sunce i kod mene ne duva
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Ime za decakacvećkaDodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:Aleksej (
16%)
Mateja (
22%)
Ognjen (
16%)
Danilo (
15%)
Todor (
8%)
Maksim (
22%)
Ukupan broj glasova: 372Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!