Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 19:03:47
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ma nisam ja navikla da lezim i da za svaku sitnicu trazim pomoc to me ubija,kao da za sve zavisim od drugog,nisam ni sanjala da ce ovako tesko da mi bude a iskreno postedjena sam vecih stvari sto je jos gore...samo sto mi jos i pomoc za kupanje ne treba Soni nema potrebe da mi se divis verujem da bi svaka zana sa rr isto radila kao ja... Serpi saljem ti jedan veliki i nadam se da ces biti bolje. Jaka si ti zena izdrzaces. Javni sta ti je dr sutra rekao. A sto se tice bolova u potpunosti te razumem, svaka kost me je bolela ali sam izdrzala a znam da ces i ti. Ljubi decicu punoooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 20:37:44
|
|
|
|
serpica
|
Anita draga,hvala puno,hvala i ostalim zenama na podrsci,malo sam klonula ali se nadam da ce biti bolje sutra posle pregleda,idem u 11h pa cim zavrsim javljam.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 20:40:56
|
|
|
|
adulence
|
bice to sve ok serpi,zene gde ste ,nesto vas nema,mi stavljamo Ivu u krevet,tj.mm je kupa pa spavanjac...a onda malo uzivancija uz neki filmic...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 20:46:39
|
|
|
|
serpica
|
Ado i ja se nadam da je sve ok,i mislim pozitivno.. i moji su u krevetu,sutra svi ustajemo rano,neko u skolu,vrtic a neko na izlet,jos da mm bude tu za vikend i bice super
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:08:45
|
|
|
|
jess021
|
Serpi, samo misli na to kako jos malo i sve ce to proci, a kukaj ovde do mile volje Kad smo kod godina, ja mislim da se sve u zivotu desava sa razlogom tako da ni ne razmisljam kako bi bilo da sam ranije ostala trudna. Ja bila kod drugarice, napravila przenice za mm i odmaram.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:14:13
|
|
|
|
serpica
|
Ljubim vas sve i zelim laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:15:47
|
|
|
|
adulence
|
Ja uopste nisam pametna sta bih mogla da veceram,nisam nesto gladna,a sto je najgore znam ogladnecu u neko zlo doba...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:21:14
|
|
|
|
bebilule
|
Ja vecerala dvije zdjeletine novog ledo sladoleda mufin, sve sa kupinama preko koje sam odledila . Serpi drzi se!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:35:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Šerpi bice sve ok :-* Mi bile na palačinkama i limunadi, a stan nam ns Promenadi, pojela sam jefan pomfrit i sada cu po jos jefan da izadjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 7.5.2015 21:41:43
|
|
|
|
adulence
|
jaoooo i ja bih nesto sad jela ,a malopre napisah kako mi se ne jede,a meni iza zgrade mek jaooooo sto bih sada skoknula ili jos bolje poslala mm...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 5:32:03
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro nisam spavala,ali uopste,moracu danas kad sve zavrsim da legnem. Pijem kafu i pocinjem da se spremam,javljam se kad zavsrim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 6:35:54
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro! Šerpi, držimo fige!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 6:42:20
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro serpi drzi se opet coveku psihički lakse bude kad ode kod dr
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 7:07:04
|
|
|
|
Lota
|
serpice, drzi se, super si izgurala, ostalo je jos samo malo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 7:22:44
|
|
|
|
majared
|
Dobro jutro zene. Eo izvestaja od juce. 6 nedelja, vidi se zumancana kesa i pominjao neke prstenove i jos neka cuda. Kako sam shvatila sve uobicajno za tu nedelju. Jos je rano da se cuje srce, kontrola za nedelju dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 7:45:27
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro Serpice naravno da je sve ok. Cekamo te da se javis Majared cestitam pa to je tih 2-3 dana gore - dole da se cuje srculence. Ja sam sva tri puta cula sa 6+2-3 dana.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 8:10:10
|
|
|
|
sonyasha
|
Majared, dobrodošla! Ja moram malo da kukam, bezvoljna sam, uspavana, rasejana i muka mi je 24h, bar da povraćam, nego sve vreme na ivici...i sve je gore, svaki dan u svakom pogledu Sa Vojinom sam lepršala, a sada
< Poruku je uredio sonyasha -- 8.5.2015 8:11:39 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 8:12:12
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro ženetine . Serpi srecno, javljaj sta je bilo, pratimo te. Majared, i ja sam na prvom UZ vidjela samo gestacijski mjesak, nije bilo ni zumancane kese - bilo rano. Srce smo čuli negdje uveliko u 7. nedelji. Ali znam da su ti prvi dani za izluditi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 8:35:20
|
|
|
|
Valerie
|
serpi majared, jos malko do srculenca lota, kad ces opet na uz? ja cekam da dodju da mi izvade krv, crkoh od gladi kako izdrzavate kad dajete urin, jedva istrpeh od 4 do 8 ujutru. koliko je najkrace vreme da bi bio validan rezultat? 5-6sati?
< Poruku je uredio Valerie -- 8.5.2015 8:37:07 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 9:09:13
|
|
|
|
Maraj
|
Jao valerie i ja imam problem kad radim laboratoriju..... prvo mi se piski... gledam da oko 2-3 idem da piskim pa sledeći put pred davanje uzorka. A krv i to mi je problem. Ja cim otvorim oci pijem vodu. A losto to ne smem sva sam nikakva dok mi ne izvade krv. Ma mislim da mi je ceo dan izokrenut naopačke kad radim laboratoriju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 9:27:56
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro zene ,evo ja samo kratko da se javnem od jutros me jako bole krsta uopste ne znam zasto i sta bi moglo biti....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 9:35:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Šerpi srećno . :-* Majared bice sve ok, jaoj poveca nam se broj trudnica Ado mozda je od spavanja i meni se dešava. Mi popodne kuci, jedva čekam da vidim mm i da oslušne bebu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 10:05:54
|
|
|
|
Bebana17
|
Da pozdravim sve prisutne dame meni je ovo prva trudnoća, godinama smo se lečilili od steriliteta. Sedmi transfer embriona je bio uspešan, i sad smo na početku trudnoće sa nadamo se dva zdrava embriona. Sutra ulazimo u sedmu nedelju, po ultrazvuku smo malo manji, ali bitno da se srculenca čuju. Imam punih 38 godina, ove godine punim 39.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 10:11:17
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobrodošla Bebana!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 8.5.2015 10:14:55
|
|
|
|
sagitarius
|
Bebana,dobro dosla.Sad si pojacanje nama sa blizancima.Bas se radujem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?