Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: spontani pobacaj ili ne? 23.1.2013 8:50:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ako je bhcg u jednom momentu bila pozitivna, a posle negativna, to znaci da jeste bio pobacaj. zasto nisi isla posle krvarenja kod gin ponovo? mora da utvrdi da li treba da se uradi revizija i mozda i da ti da antibiotike, a ako si rh negativna (a tm pozitivan) i rhogam.
|
|
|
|
RE: spontani pobacaj ili ne? 23.1.2013 9:16:16
|
|
|
|
mine
|
IZVORNA PORUKA: crna27 . Doktor mi dao da uradim krvnu sliku i urino kulturu i rekao ako nisi trudna oda si mozda anemicna. Odradila sam to (ali to jutro kad sam davala urin bio mi je rozikast papir samo to jutro i nista vise) i javila se opet njemu gde mi on kaze da sam trudna Nadam se da sam sve opisala detaljno kako bih imali tacniji uvid u moj problem. Na osnovu cega ti je on rekao da si trudna ako ti je test bio negativan?
|
|
|
|
RE: spontani pobacaj ili ne? 23.1.2013 9:23:40
|
|
|
|
Verolina
|
Kraj novembra, decmbar, pa januar. Koliko ja vidim tajming ti je za potpuno normalan ciklus. Ovo mi i zvuci kao normalan ciklus, a posto su ti prethodna dva bila slabija, sad je morala materica lepo da se ocisti. Nista novo, nista zacudjujuce, nista strasno. Ovo nije spontani pobacaj. Svako dobro. A da, i menjaj te retarde od lekara? Na osnovu cega je dr zakljucio da imas upalu bubrega? Ja sam sokirana. Da imas upalu bubrega ne bi mogla da hodas od bolova.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: spontani pobacaj ili ne? 23.1.2013 10:31:26
|
|
|
|
NadaR
|
Imamo temu Spontani pobacaj Molim vas da koristite pretrazivac .
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?